ProNails Belgium

Jobs bij ProNails

Werken@ProNails

DIGITAL MARKETEER
-

Als Digital Marketeer werk je mee aan de groei van Professionails en ProNails als internationaal beautymerk. Jij bent in die functie onze rots in de digitale branding en je staat als een trotse, classy kapitein aan het roer van ons...

Solliciteer voor deze job
REGULATORY AFFAIRS en QUALITY ASSURANCE MANAGER
-

Als Regulatory affairs en Quality assurance Manager werk je mee aan de groei van Professionails en ProNails als internationaal beautymerk. We zien het als onze missie om beauty professionals te helpen groeien.

Solliciteer voor deze job

 

Bij ProNails willen we een inspirerende, creatieve en kleurrijke sfeer creëren. Een positieve aanpak en een grote dosis enthousiasme maken integraal deel uit van het ProNails-DNA. We moedigen al onze werknemers aan met positieve ideëen te komen en vinden het belangrijk onze werknemers te laten groeien.

 

Heb je een passie voor kleuren en spreekt onze bedrijfscultuur je aan? Dan kan dit je volgende carrièrestap zijn! Ontdek hier onze vacatures.

 

Interesse in een job bij ProNails maar geen vacature die bij jouw profiel past? Geef ons toch je CV en motivatiebrief door in een mailtje naar  hr@professionails.com, wie weet contacteren we je binnenkort!