ProNails Belgium

Banner Warm Wishes

Warm Wishes Collectie

 

De onweerstaanbare geur van knapperige hapjes in de oven, gestoomde chocolademelk met marshmellows op de keukentafel, de verse dennengeur die de woonkamer vult en kastanjes die poffen in de open haard. Bij ProNails zijn we al helemaal in de kerststemming. En, na het ontdekken van onze nieuwe Warm Wishes collectie, jij weldra ook.

Deze winter willen we je volledig onderdompelen in de kunst van het winters genieten.

 

We laten ons hierbij inspireren op het Deense levensmotto: Hygge , wat je zou kunnen vertalen als 'winterse gezelligheid’. Dit gaat vooral om genieten van authentieke momenten met familie of vrienden, in een warme en gezellige thuis, omgeven door natuurlijke kleuren en materialen. Vanuit dit gevoel lanceren we drie nagelkleuren die je het hele kerstseizoen door zal koesteren. Deze warme winterkleuren vormen bovendien het ideale canvas voor onze nieuwe feestdecoratie, die je zal inspireren om de meest feestelijke nagellooks tot leven te brengen.

 

Tijd om de handen uit de mouwen te steken, ProNails elfjes! En vergeet niet: 'Sharing is caring'. Deel je onvergetelijke kerstcreaties op Instagram en Facebook en inspireer zo anderen om hetzelfde te doen. #WarmWishes #ProNails #Feestnagels

 

 

 

 

 

Nergens beter dan binnen tijdens de winterdagen. Bij voorkeur vlakbij de open haard, met een gezellig dekentje om je voeten. Geen reden om de koude te trotseren, wanneer je omgeven bent door alle warmte die je nodig hebt. Je handen en voeten zullen je dankbaar zijn! Speciaal voor deze knusse momenten creëerden we deze beige grijze linnenkleur. Het is bovendien het perfect canvas voor winterse nagelversieringen. Gebruik onze stamping plate voor een feestelijke print, of versier je nagels met glinsterende vorstvlokjes of engelachtige glitters.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een intens diepe rode bessen kleur met kaneelkleurige gouden ondertoon: een feestkleur om vingers en duimen van af te likken. Mogelijke bijwerking: van deze nagelkleur krijg je zin in versgebakken kaneelbroodjes!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zilverdennengroen voor op je nagels. Hiermee draag je het magische effect van onder een maretak staan overal met je mee! Wist je dat de kleur groen het genie in elk van ons aanwakkert? Ontdek je creativiteit en vakmanschap bij het creëren van de gezelligste nagellooks. Geen reden om het daarbij te laten, knutsel ook eens je eigen kerstkaarten of kerstboomversieringen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

maak je nagels feestklaar! VIND DE NIEUWE KLEUREN EN NAIL ART ITEMS OP ONZE WEBSHOP!