ProNails Belgium

Tech Talk Baby Manicure

Baby Manicure Tech Talk

TECH TALKS - BABY MANICURE

WAT IS DE PRONAILS BABY MANICURE?


Ga voor nagelriemen zo zacht als een babyvelletje! Niet super aanwezig, niet rood of geïrriteerd, niet kortgeknipt of ingescheurd, gewoon een gezond uitziend fijn contourtje voor je perfect gelakte nagels. Professionelen kunnen nu op een nieuwe manier salonklanten deze perfecte nagelriemen geven. Maar zoals meestal in het leven is er een juiste manier en een foute manier om dit te doen.

De ProNails Baby Manicure is de juiste manier: het is veilig, snel en makkelijk en het resultaat is werkelijk prachtig. Het houdt de nagelriemen netjes en fris, ze zullen er verjongd uitzien en zacht zijn als een babyvelletje. Je hoeft de nagelriemen niet te beschadigen om dit resultaat te bekomen.

Baby Manicure voordelen


 

  • Een verjongingskuur voor nagelriemen waardoor ze er netter en frisser uitzien.
  • Veilige en pijnloze behandeling, zonder dat de nagelriemen of nagels beschadigd worden.
  • Je kan de kleur dichter aanbrengen bij de nagelriemen
  • Zorgt voor mooiere salonnagels. Geen photoshoptrucjes nodig voor je #nailfie!
  • Snel, veilig en efficiënt. Laat knippers en velletjestangen maar liggen.
  • Trendy salonbehandeling die klanten zal aantrekken
  • Toegevoegde waarde voor je salonservice waardoor je de prijs van de behandeling kan verhogen.

JOUW TOOLS VOOR DE PERFECTE BABY MANICURE


Je zal snel ervaren dat het veel veiliger en makkelijker is om nagelriemen in te korten met een Vision Pro 700 dan met een gewone nagelknipper, en voor je klant is het een comfortabelere en pijnloze ervaring.

CUTI PREP

De Cuti Prep is een professionele nagelriemolie die de nagelriemen voorbereidt op de elektrische manicure. Het maakt de nagelriemen zachter en makkelijker te verwijderen.

NIEUWE BITS

Geen knippers of tangetjes meer, vaarwel agressief achteruitduwen met gescheurde of kortgeknipte nagelriemen als resultaat. De specifiek ontworpen bits doen hun werk veilig en precies.

VISION PRO 700 NAIL MACHINE

Tijdens de ProNails Baby Manicure maak je gebruik van de Vision Pro 700 Nail Machine om de nagelriemen zacht te verwijderen met bitjes die speciaal zijn ontworpen voor deze behandeling.

KLAAR VOOR DE PERFECTE NAILFIE?


 

perfect nailfie

#NAILFIE

De Baby Manicure maakt niet alleen de nagelriemen netter en jonger, er is nog een ander groot voordeel: het laat je toe om je kleur veel dichter bij de nagelriem aan te brengen.

Voor je klanten wil dat zeggen dat ze langer kunnen genieten van hun perfect uitziende nagels, tot aan hun volgende behandeling, zonder dat er een erg opvallende uitgroei zichtbaar is.

Meer nog: de Baby Manicure zorgt dat salonnagels nóg mooier en volledig instagram proof zijn! Photoshoptrucjes zijn niet meer nodig voor de perfecte nailfie”!

Baby manicure workshop


We raden nagelstylisten aan nooit een elektrische manicure te doen zonder deze training, omdat veiligheid voor elke professional moet primeren! Het is absoluut noodzakelijk om de juiste kennis en vaardigheden te verwerven om deze behandeling correct uit te voeren en pijnlijke fouten te vermijden.

Gedurende deze 3 uur durende workshop leren we je hoe je de perfecte elektrische manicure uitvoert op elk huidtype. Je leert ook hoe je de perfecte foto’s maakt van je Baby Manicure nagels voor op Instagram, zonder dat je Photoshop nodig hebt. Deze workshop is als het ware een eerste stap om een succesvolle “nailfluencer” te worden!


 

MEER TECH TALKS?

Wil je meer Tech Talks lezen? Ontdek alle andere onderwerpen.

BABY MANICURE WORKSHOP

Leer hoe je veilig zorgt voor nettere nagelriemen en maak je nagels Instagram-klaar. Boek de 3 uur durende Baby Manicure Workshop.

VITAMINI - ELKE DAG

Eindig je Baby Manicure salonbehandeling altijd met wat extra liefde dankzij een druppeltje Vitamina Cuticle Oil. Zorg dat je klanten ook een flesje kopen om thuis te gebruiken, zodat hun nagelriemen ook hun dagelijkse dosis vitamientjes krijgen!