ProNails Belgium

Summertime Magic Collectie C

Summertime Magic Collectie
Summertime Magic Collectie

Summertime Magic Collectie

Beeld je de perfecte zomeravond in: de laatste zonnestralen strelen nog zacht je huid en het gouden licht zet alles rondom je in een heerlijke gloed. Dit is de magie van de zomer. ProNails maakt dat je dit gevoel hebt tot in je vingertoppen – en tenen: de kunst om er stralend uit te zien, de hele zomer lang.

Breng je vrienden, familie en geliefden bij elkaar voor een sensationeel zomerfeest. Kom bij elkaar en laat de magie zijn werk doen! Geniet van elke seconde, creëer herinneringen, laat geen moment zomaar voorbijgaan. Of je nu die éne speciale dag organiseert, een uitje plant  voor al je favoriete mensen of gewoon een excuus zoekt om die lekkere fles Franse champagne te kraken: kom samen, voel je gelukkig en geef dat gevoel door. In de zomer hangt er meer dan genoeg magie in de lucht voor iedereen!

Summer Sweetheart

Summer Sweetheart

Deze zachtroze kleur is een ode aan zomerliefdes… Je nagels zijn de spiegel van je hart. Als ze net zo lieflijk roze zijn als je blozende wangen terwijl je denkt aan je zomerfling, ben je zelf net een bloemetje… Voel je de vlinders al?

Palmy Days

Palmy Days

De zon brengt energie en zelfvertrouwen, dus boek dat weekendje weg naar één of andere badstad aan de Riviera. De zon schijnt alleen voor jou en je besties! Maak je klaar voor selfies bij het zwembad. Vier de zomer, kies alleen voor het beste!

Golden hour

Golden hour

Geen enkele kleur is glamoureuzer dan deze knappe rosé champagne. Met deze kleur op de nagels straal je als de zon! Tijd voor een avondwandeling met je vriendinnen, dus doe een prachtige jurk aan en doe net alsof je op een fancy catwalk loopt in de Gobiwoestijn.

Kaftan Lightness

Kaftan Lightness

Vroeger was een kaftan iets dat enkel sultans en koningen droegen. Intussen is deze stijl helemaal geïntegreerd in de mode dankzij Dior en Balenciaga. Kaftans passen zich altijd aan aan nieuwe tijden. Blijf licht en wendbaar als een kaftan en niets houdt jou ooit tegen.

Sunset Ceremony

Sunset Ceremony

Prachtige stranden en een stijlvol plekje voor een etentje. Beter wordt het leven echt niet. Tenzij dan met de perfecte nagellak! Met dit maagdelijk wit met een zachte blush voel je de magie van perfect samenzijn. Het leven is een feest, jij bent de gastvrouw én de hoofdgast!

Fruitfully Yours

Fruitfully Yours

Wat kies je: een manicure of een pedicure? Of heb je liever de twee? Doe eens gek: dip je vingernagels én teennagels in deze heerlijke perzikkleur met een zachte kant. Doe je favoriete sandaaltjes aan en zet je zonnehoed op en hop: klaar voor een avontuur op de catamaran met je favoriete mensen!

Summertime Magic kleurcollecties


Summertime magic Sopolish colours
Summertime magic Longwear colours

Inspireer je


Summertime magic nail art
Summertime magic nail art
Summertime magic nail art
Summertime magic nail art