ProNails Belgium

Sopolish - Easy Peel & Easy Soak

€  95,00
excl BTW

Je gaat gedurende drie uur aan de slag met je eigen model om alles te weten te komen over deze methodes van semi-permanente nagellak en welke voordelen ze voor jouw salon kunnen brengen. Je krijgt om te starten de nodige theorie aangeleerd over hoe je de nagel correct en veilig voorbereidt. Net als gel, breng je Sopolish ook aan met respect voor de natuurlijke nagel. Een juiste basis is daarvoor onontbeerlijk. 

Daarna leer je hoe je Sopolish perfect aanbrengt. Je begint namelijk steeds met een basis, brengt daar een kleur naar wens over aan en sluit af met een finish. Je zal in detail weten hoe elke laag moet worden aangebracht om een degelijke lock-in te garanderen, zodat de nagels van de klant ook echt perfect blijven zitten. 

 

In deze opleiding zal je gebruik maken van de Sopolish Easy Peel en Easy Soak basissen alsook van de Sopolish Structure Base, een innovatieve basislaag voor semi-permanente Sopolish kleuren, die tot 3 weken houdt, korte verlengingen mogelijk maakt én waarmee structuuropbouw mogelijk is. Deze basis versterkt de natuurlijke nagels, egaliseert en is hierdoor ideaal voor dames met ‘moeilijke’, diep gegroefde of vettige nagels. Een goede hechting bij moeilijkere nagels wordt namelijk gegarandeerd bij dit product. 

Tot slot leer je ook hoe je Sopolish supersnel en correct verwijdert met de Soak-Off en de Peel-Off methode. Sopolish wegvijlen? Met Easy Soak en Easy Peel een serieuze no-no! Sopolish is zo ontwikkeld dat het makkelijk te verwijderen is met de juiste producten. Super eenvoudig, beschermend voor de nagels en geen stress voor je klant. De nieuwe Structure Base heeft hierbij een iets andere toepassing. Je leert deze in de workshop! 

 

Highlights Workshop

  • Maak kennis met Sopolish semi-permanente nagellak. 
  • Leer perfect dunne gelakte nagels aanbrengen met Sopolish. 
  • Leer werken met de Sopolist Structure Base, ideaal voor moeilijke nagels. 
  • Full color of French Manicure? Beide looks worden uitgelegd. 
  • Hoe verwijder je Sopolish veilig met de Soak-Off en de Peel-Off methode? 
  • Hoe introduceer je deze salon service en verhoog je je omzet? 

 

Semi-Permanente nagellak is een must-have service voor je salon!

Trainster: Marina

Praktische informatie

Date: 
dinsdag, 28 januari, 2020
Training center: 
Voor wie?: 
Beauty Professional & Beginnende nagelstylisten
Duur: 
09u30 - 12u30
Model nodig?: 
Model met natuurlijke nagels
Prijs: 
€  95,00
excl. BTW
Materialen: 
Producten worden ter beschikking gesteld. Bij aankoop van 250€ aan Sopolish producten is de opleiding gratis!

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.