ProNails Belgium

Workshop Semi-Permanente Nagellak

Semi-Permanente Nagellak Workshops

Maak je klanten gelukkig! Semi-Permanente nagellak garandeert 14 dagen perfecte nagels in welke kleur je maar wilt! Bovendien staat Sopolish Protect & Peel garant voor de bescherming van de natuurlijke nagels van je klanten. Dankzij een verwenkuur worden hun eigen nagels er zelfs nog beter op! Niet buffen, niet frezen, niet vijlen – met het opperste respect voor de natuurlijke nagel. Overtuig een nieuw publiek met deze unieke service.

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Date: 
11/07/2020
Training center: 
ProNails Gent
Nog 4 plaatsen beschikbaar
€  95,00
excl. BTW
Date: 
25/08/2020
Training center: 
ProNails Kontich
Nog 6 plaatsen beschikbaar
€  95,00
excl. BTW
Date: 
19/09/2020
Training center: 
ProNails Brasschaat
€  95,00
excl. BTW
Date: 
19/09/2020
Training center: 
ProNails Brasschaat
€  95,00
excl. BTW

Pagina's

 

Leer semi-permanente nagellak aanbrengen als een professional!


Sopolish, de semi-permanente nagellak van ProNails, is eenvoudig aan te brengen dankzij de ergonomisch ontwikkelde borsteltjes. Zowel de basis, kleur als gloss glijden als vanzelf over de natuurlijke nagel heen. Je moet enkel nog de juiste dosering leren kennen en de perfecte applicatiemethode hanteren om zo de nagels van elke klant tot in de puntjes in orde te brengen.

Je kan kiezen uit verschillende workshops op basis van de verwijderingsmethode. Beide systemen hebben hun eigen voordelen. Als je het ons vraagt? Volg ze allebei!

 

 

Sopolish Easy PEEL & Easy SOAK


Wat Sopolish Easy peel zo bijzonder maakt is dat je het na 14 dagen eenvoudig kan verwijderen met de Peel-off methode! Je klanten zullen versteld staan hoe gemakkelijk zij hun Sopolish thuis of in het salon kunnen verwijderen met behulp van een eenvoudige Polish Corrector Pen, zonder schade aan de natuurlijke nagel.

De nieuwe en verbeterde formule van Sopolish Easy Soak is ideaal voor ieder type nagel, zowel op handen als voeten. Het verwijderen gebeurt in het salon met het efficiënt Soak-Off systeem: afweken in 5 tot 10 minuten en toch zacht en zonder beschadiging van de natuurlijke nagel.

Tijdens de opleiding wordt een hand van het model met de Easy Soak gedaan en een hand met de Easy Peel, beide systemen zijn heel eenvoudig om aan te brengen en leveren een superdun en natuurlijk ogend resultaat op.

 

Volg de workshop Semi-permanente nagellak – Sopolish Easy Peel & Easy Soak als je alle geheimen wil ontdekken van deze methode.

 

 

Sopolish Care, Protect & Peel


Sopolish Protect & Peel zorgt niet alleen voor mooi gelakte nagels gedurende twee hele weken, het is het enige peel-off systeem dat de natuurlijke nagels echt voedt en tegelijkertijd beschermt! De nagels worden verzorgd dankzij ons verzorgende serum aangebracht op de nagels onder de Vital Nailskin. Ons serum maakt de nagels gladder, het zal de nagel voeden en herstellen en de groei stimuleren, resulterend in prachtig gezonde en supersterke nagels!

Volg de workshop Semi-permanente nagellak – Care, Protect & Peel als je alle geheimen wil ontdekken van deze methode.

 

Na het volgen van de workshops ontvang je een certificaat.

Vragen?

Over de inhoud van de opleiding, je lesgeefster of het leslokaal waar je training zal doorgaan? We geven graag antwoord op al je vragen.