ProNails Belgium

Sopolish

Sopolish Protect & Peel

 

 

PRACHTIGE NAGELS GEDURENDE MEER DAN 14 DAGEN


De nieuwe Sopolish Protect en Peel garandeert je prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van uw natuurlijke nagels, door ze niet eens aan te raken. Sopolish Protect & Peel verwijder je in slechts enkele seconden, zonder enig contact met solventen. Je kan het zelf thuis afpellen, veilig en eenvoudig, met behoud van de natuurlijke vitaliteit van je nagels.

 

De SEMI-PERMANENTE nagellak die elke vrouw wil


 • Perfect gelakte nagels gedurende 14 dagen
 • Langdurige hoogglanzende afwerking
 • Onweerstaanbare kleuren en matching nagellak
 • Extra sterkte voor de natuurlijke nagel (zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen)
 • Geen beschadiging aan de natuurlijke nagel


+ VITAL NAILSKIN

 • Volledige nagelbescherming
 • Voedende nageltherapie dankzij het Vital Nail Serum
 • Eenvoudige peel-off verwijdering
 • Gedaan met afweken in solventen

 

VAN SOAK-OFF TOT PEEL-IEVER


 

" Ik was onmiddellijk dol op het Sopolish Protect & Peel principe. Geen beschadigde nagels en een perfect resultaat tot 2 weken lang. Wow! Dit is exact waar klanten naar op zoek zijn. Nochtans ervaarde ik in het begin wat moeilijkheden. Mijn applicatie bleef niet zitten zoals het hoorde. Als je klanten je twee dagen later opbellen om te melden dat de kleur schilfert, dan is dat frustrerend... Zij hebben immers betaald voor een service die niet aan hun verwachtingen voldoet. Ik heb verscheidene keren geprobeerd, maar uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar het klassieke (en vertrouwde) Sopolish Soak Off systeem. ProNails overtuigde mij echter om een nieuwe kans te geven aan het Peel Off systeem. Ze bestudeerden mijn applicatie en gaven me een handvol nuttige tips. Mijn eerste fout was dat ik de nagel niet goed voorbereidde. Nu weet ik dat het heel belangrijk is om voorzichtig de nagelplaat te sluiten door het oppervlak  te polijsten met de ProNails Xpress Shine. Ik had ook de neiging de nagels te vijlen na het aanbrengen van de Vital Nailskin. Een klassieke fout, aangezien dit de kleur doet afschilferen. Nu voel ik me stukken zelfverzekerder! Ik kan een langdurige Sopolish Protect & Peel aanbrengen in minder dan 30 minuten. Nu liggen mijn Vital Nailskins terug op mijn manicuretafel en altijd binnen handbereik.

MIJN TIP: Klanten zijn in de eerste plaats op zoek naar een resultaat. Zorg dus voor een tiptop resultaat. Sopolish Protect and Peel is een techniek die oefening vraagt. Laat je niet ontmoedigen als de eerste sets tegenvallen. Je kunt altijd technisch advies vragen aan je ProNails expert. Wees zelf ook de adviseur naar je klanten toe bij het correct verwijderen van Sopolish Protect & Peel met de Sopolish Peel Aid."


 

Hoe breng je het aan?


De juiste aanbrengmethode is een absolute must voor een perfecte en duurzame Sopolish Protect & Peel. Zorg ervoor dat je alle details kent en werk als een echte prof om je klanten tevreden te houden. Ontdek in onderstaand filmpje hoe je een perfecte Sopolish Protect & Peel manicure uitvoert!

 

 

 

De correcte peel-off methode


 

 

DE NIEUWE SOPOLISH PROTECT & PEEL LAAT DE NAGELS ONAANGERAAKT! 


Dit spitsvondig solventvrije peel-off systeem is de eerste semi- permanente nagellak die de gezondheid en vitaliteit  van je natuurlijke nagels volledig respecteert, zonder ze zelfs maar aan te raken... Door het aanbrengen van een transparante beschermlaag, wordt het contact met je natuurlijke nagel vermeden: een unicum! 

De Vital Nailskin verlengt het dragen van alle Sopolish kleuren tot meer dan twee weken, en biedt bovendien een snelle, veilige en eenvoudige peel-off verwijdering door de klant thuis. Gedaan met afweken in solventen! Dit is de ideale, nagelvriendelijke oplossing voor elk nageltype, zelfs voor de meest droge, fragiele en vette nagels. 

 

 

 

 

 

 

WIL JE ALLES TOT IN DETAIL WETEN OVER sopolish protect and peel ?
DOWNLOAD HIER de sopolish booklet

 

 

 

 

 

 

LAAT UW BUSINESS GROEIEN EN CERTIFIEER UW SALON


Certifieer nu nog je salon, en bewijs je klanten dat in jouw salon schoonheid en gezondheid hand in hand gaan. Bouw zo een solide basis voor blijvend succes: zorg voor klanten met gezonde nagels, vanuit de juiste opleiding en expertise.

 • Bespaar tijd (in uw salon): veilig & eenvoudige peel-off door de klant thuis
 • Bespaar geld: gedaan met wraps en acetone
 • Bespaar moeite: eenvoudige applicatie zonder extra uithardingstijd
 • Win klanten: perfecte hechting op elk nageltype langer dan twee weken

 

Neem contact op met je regionale distributeur voor meer informatie.