ProNails Belgium

Smart Light

Smart Light

Smart Light

“SMARTER EN FASTER” UITHARDING VAN ALLE PRONAILS GELS!

 

De ProNails SMART LIGHT heeft 4 individuele timer knoppen met ingebouwde SMART LED intelligentie. De timer knoppen zijn er in 30 of 60 seconden in zowel FULL START (volle kracht) als SOFT START (langzaam opstarten). De SOFT START functie laat je toe om de capaciteit van de lamp aan het begin van het uithardingsproces te verlagen om zo het warmtegevoel op de nagel te verminderen. De FULL START functie maakt gebruik van de volle capaciteit van de lamp voor optimale uitharding van kleuren en glossen.

Alle ProNails Basis- en Bouwgels harden uit in 30 sec SOFT START. De 30 sec SOFT SART functie vangt aan bij 40% capaciteit en verhoogt geleidelijk aan naar 100%. Voor gevoelige klanten kan je het uithardingsproces vertragen door de 60 sec SOFT START te gebruiken : hierbij zal het uithardingsproces aan een lagere lampcapaciteit beginnen (nl. aan 20%) en zal deze langzamer oplopen naar 100%.

 

 

SLIM BETEKENT SNEL

Sneller uitharden zorgt voor een snellere service. De Smart Light is ontwikkeld voor een zo snel mogelijke uitharding van al je gels. Werk met 5 vingers tegelijk en hard uit in 30 seconden per laag.  

SLIM GEEFT MEER COMFORT

Elimineer het hittegevoel bij klanten met gevoelige nagels. Hard je gels uit met de Softfunctie: kies 30 SOFT voor alle basis- en bouwgels, of 60 SOFT voor gevoelige nagels en gel newbies.  

SLIMME LEDS VOOR AL JE GELS

De Smart Light heeft twee type leds en zorgt voor een perfecte uitharding van alle ProNails LED- én UV-gels. Builder gels, Gellak, Sopolish, base of gloss gels: met de Smart Light heb je het ideale toestel voor al je gels.

SLIMMER UITHARDEN

Een perfecte uitharding voor alle 5 vingers tegelijk? Dat lukt je enkel met de Smart Light, dankzij de doordachte positionering van de leds in de lamp en de duidelijke aanduiding voor de handpositie van je klant. 

SLIMME SENSORS

Hand in, automatisch aan. Hand uit, automatisch uit. Super gemakkelijk! Wil je toch de controle overnemen? Dit kan met één druk op de knop.

SLIMMER EN SNELLER UITHARDEN

30 SEC Soft start *

 • BASE GELS
 • FLEXI BUILDER GELS
 • HARD BUILDER GELS
 • 3-IN-1 GELS ( MASTER & ONE )
 • CAMOUFLAGE GELS
 • REPAIR GELS
 • *60 SEC SOFT VOOR GEVOELIGE KLANTEN 

30 SEC FULL START

 • BRUSH-ON GLOSS GELS (FLESJE)
 • SOPOLISH (BASE-COLOUR-SHINE)
 • GELLAK COLOUR GELS
 • FRENCH MANICURE GELS

60 SEC FULL START

 • GLOSS GELS ( IN POT )

NIEUWE SMART LED TECHNOLOGY

 

 

Ceramic substrate 36W LED lights

12x 400 nm LED lights voor perfecte uitharding van LED gels

10x 365 nm LED lights voor perfecte uitharding van UV gels

HOE GEBRUIK JE DE SMART LIGHT

Kies de juiste uithardingstijd en capaciteit

Kies de juiste uithardingstijd (30 Sec or 60 Sec) en uithardings capaciteit (SOFT of FULL) aan de bovenkant van de lamp volgens het protocol.

Automatisch AAN/UIT

Automatisch AAN/UIT : Plaats de hand in de lamp om de sensors te activeren. Laat de middelvinger de gleuf in het midden volgen van de bodemplaat zodat hij op de juiste plaats terecht komt. Plaats alle vingers op de individuele vinger locatie voor de perfecete uitharding. De lamp zal automatisch aan gaan en stopt automatisch wanneer de timer afloopt.

Uithardingstijd

Tijdens het uitharden zal zowel de timer als het logo oplichten. Wanneer de lamp aangaat in Soft modus zal het logo in dezelfde turquoise kleur aangaan. Wanneer de lamp in Full modus staat zal het logo aangaan in een dieper blauw.

 

5- Vingers uitharden

Hardt 5 vingers tegelijker uit wanneer je werkt met basisgels, kleurgels en glosgels. Plaats steeds de vingers in de juiste vinger positie markeringen voor de perfecte uitharding.

4- Vingers uitharden

Hardt 4+1 vingers uit wanneer je werkt met bouwgels maar plaats je volledige hand in de lamp voor het uitharden van 4 vingers. hardt de duimen apart uit en plaats ze op linkse en rechtse positioneringspunten. Plaats ze nooit in het midden van de lamp want dan krijgen ze niet genoeg licht om goed te uit te harden. 

 

Geforceerd AAN/UIT

Je kan de lamp manueel aanzetten door op één van de timer knoppen te drukken . Deze knop zal blijven aanstaan ( de sensor zal dan niet werken) tijdens de tijdscyclus. Wanneer je wil stoppen met uitharden druk nogmaals op de timerknop.