The Smart Light 40 Years (recupel voldaan)

Ref 29671

Limited Edition Smart Light LED lamp met design in marmerlook.

Schakel de toekomst aan!

  • Limited Edition Smart Light LED lamp met design in marmerlook
  • Voor een veiligere en snellere uitharding van ProNails gels 
Good To Know

Dit marmeren design is een Limited Edition uitvoering voor de 40ste verjaardag van ProNails.

Maak altijd slimme keuzes. Zeker als het gaat over de uithardingslampen voor jouw salon. Een slim toestel geeft je zekerheid, snelheid, én comfort voor je klanten. De juiste lamp garandeert de perfecte set nagels en de snelste service, keer op keer. Waarom zou je de Smart Light gebruiken?

SLIM BETEKENT SNEL

Sneller uitharden zorgt voor een snellere service. De Smart Light is ontwikkeld voor een zo snel mogelijke uitharding van al je gels. Werk met 5 vingers tegelijk en hard uit in 30 seconden per laag.  

SLIM GEEFT MEER COMFORT

Elimineer het hittegevoel bij klanten met gevoelige nagels. Hard je gels uit met de Soft functie: kies 30 SOFT voor alle basis- en bouwgels, of 60 SOFT voor gevoelige nagels en gel newbies.  

SLIMME SENSORS

Hand in, automatisch aan. Hand uit, automatisch uit. Super gemakkelijk! Wil je toch de controle overnemen? Dit kan met één druk op de knop.

SLIMME LEDS VOOR AL JE GELS

De Smart Light heeft twee type leds en zorgt voor een perfecte uitharding van alle ProNails LED- én UV-gels. Builder gels, Gellak, Sopolish, base of gloss gels: met de Smart Light heb je het ideale toestel voor al je gels.

SLIMMER UITHARDEN

Een perfecte uitharding voor alle 5 vingers tegelijk? Dat lukt je enkel met de Smart Light, dankzij de doordachte positionering van de leds in de lamp en de duidelijke aanduiding voor de handpositie van je klant. 

TIP! We krijgen veel vragen over de wattage van onze LED lampen. Deze bepaalt NIET of een lamp jouw gels al dan niet kan uitharden. Wattage geeft alleen aan hoeveel elektrisch vermogen een toestel verbruikt! 

  • No heat! Just speed!
  • Slimme investering: LED-lampen slijten niet zoals UV-lampen
  • Laat gels sneller uitharden
  • Hard veiliger uit, zonder warmtepieken
  • Perfect voor klanten met gevoelige nagels
  • Perfecte uitharding, dus voorkomt contactallergieën
  • Kan 5 vingers tegelijk uitharden

 

De ProNails SMART LIGHT heeft vier individuele timerknoppen met ingebouwde slimme LED-intelligentie. De timerknoppen zijn er in 30 en 60 seconden in FULL START of in SOFT START functie.

De SOFT START functie laat je toe het vermogen van uw lamp te regelen aan het begin van het uithardingsproces om het warmtegevoel op de nagel te verminderen. De FULL START functie gebruikt het volledige vermogen van de lamp voor een optimale uitharding van kleuren en gloss.

Alle ProNails Base en Builder gels harden uit in 30 seconden SOFT START. De 30 sec SOFT START functie start op 40% capaciteit en zal geleidelijk toenemen tot 100%.

Voor klanten met gevoelige nagels kan je het uithardingsproces vertragen tot 60 seconden SOFT START: dit start de uitharding bij een verminderde capaciteit (van 20%) en zal langzamer toenemen tot 100%. De ProNails Smart Light wordt sterk aanbevolen bij het gebruik van 3-in-1 Gels zoals de MASTER en ONE voor een optimale snelheid en warmtecontrole.

Reviews

Er zijn nog geen reviews