Deep Defense Hand Serum 30 ml

Ref 28855

Het Deep Defense Hand Serum is één van de belangrijkste producten voor je hand care routine.

  • Antiverouderingsserum  
  • Vult rimpels en fijne lijntjes van binnenuit op
Why you love it

Deze vernieuwde formule bevat niet enkel efficiënte, actieve ingrediënten, maar is ook nog eens 95% natuurlijk en vegan!

Anti-ageing

Het natuurlijke bestanddeel, afkomstig van paddenstoelen, zal helpen bij de huidvernieuwing, hydrateren en de elasticiteit van de huid verbeteren. Het is een echte anti-rimpel topper die tot diep in de huid zal inwerken. Het zal helpen om vocht tot in de diepste lagen te brengen, maar zal voornamelijk de collageen productie stimuleren, waardoor zichtbare rimpels worden aangepakt en terug worden ‘opgevuld’.

Anti-oxidant

Vitamine E is een bestanddeel dat niet kon ontbreken aan deze formule. Het is als natuurlijke oxidant de perfecte helper om veroudering tegen te gaan. Anderzijds zal het helpen om de andere actieve bestanddelen van deze formule dieper in de huid te laten dringen.

Anti-pollutie filter

Luchtvervuiling is alom tegenwoordig. De kleine partikels die rondvliegen, kunnen zich zetten op de huid en onze cellen vervuilen, waardoor huidveroudering in gang wordt gezet. Een lucht doorlaatbaar schild zal aangebracht worden op je huid, waardoor de vervuilende partikels niet kunnen indringen in de huid en de schade aan de huid kan worden verminderd.

Repairing

Glycerine en hyaluronzuur houden de vochtbalans van de huid op pijl. Ze hebben beide het vermogen om vocht in de huid vast te houden, wat helpt om een droge of gebarsten huid te herstellen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews