Hard Builder Tixo Pink LED/UV Gel 15 ml

Ref 24307

Een extreem zelfnivellerende en de meest tijdbesparende harde bouwgel. 

Een fruitig-bloemig geurende en snoepjesroze gekleurde harde bouwgel.

  • Extreem zelfnivellerende gel die het vijlen vermindert
  • Vier vingernagels tegelijk uitharden om tijd te besparen
Why you love it

Deze gel heeft een stevige textuur in de pot, maar is vloeibaar tijdens gebruik.

  • Uiterst zelfnivellerende gel
  • Tijdbesparing: er hoeft niet veel gevijld te worden en er kunnen vier vingernagels tegelijk uitgehard worden (duimen apart)
  • Stevige textuur in de pot, vloeibaar tijdens gebruik
  • Fruitig-bloemige geur, snoepjesroze kleur
  • Verkrijgbaar in 15 ml, 50 ml 

De  ProNails  Hard Builder Tixo Pink LED-/UV-gel is een uiterst zelfnivellerende gel. Je kunt tijd besparen, omdat er maar weinig gevijld hoeft te worden en je vier vingernagels tegelijk kunt uitharden (duim apart). Het kan ook als basis- en als bouwgel gebruikt worden, afhankelijk van het nageltype van de klant (droge tot normale nagels). Het kan in 1 of 2 lagen worden aangebracht, afhankelijk van het gewenste resultaat. De gel heeft een stevige textuur in de pot en wordt tijdens gebruik vloeibaar. De fruitig-bloemige geur en de snoepjesroze kleur is uniek voor deze bouwgel. Deze gel is geschikt voor alle ervaringsniveaus.

Breng op vier vingers en duim apart aan en laat gedurende 30 seconden SOFT drogen in de Smart Light of gedurende 60 seconden bij gebruik als builder.

Di-HEMA Trimethylhexyl Dicarbamate, Trimethylolpropane Trimethacrylate, Hydroxypropyl Methacrylate, Hydroxycyclohexyl Phenyl Ketone, Silica, CI 15850, CI 77891, CI 19140, CI 60725, p-Hydroxyanisole, Hydroquinone, Parfum, Amyl Cinnamal, Hexyl Cinnamal.
Reviews

Er zijn nog geen reviews