Bflex 2 Marketing Pack

Ref 22-BFLEX-009
Dit pakket bevat Bflex Set ( 6 stuks), Bflex Clear, GRATIS items: Bflex Social Media Pack, Raamsticker BFLEX, Poster BFLEX EN

Les Gels BFLEX sont vegan, sans acide et 4-en-1. Ils servent de base, construction, couleur et finition ! C’est LE produit qui met en valeur la beauté naturelle des ongles.

Inclusief producten

BFlex LED Gel Clear 14 ml BFlex LED Gel Clear 14 ml
#29909
BFlex LED Gel Set II - 6 pcs BFlex LED Gel Set II - 6 pcs
#29944
BFlex Social Media Pack II BFlex Social Media Pack II
#70261
Poster BFlex EN 50 x 70 cm Poster BFlex EN 50 x 70 cm
#29924
Window Sticker BFlex 20 cm Window Sticker BFlex 20 cm
#29926

In deze luxueuze BFLEX box met 6 nude tinten, die met alle mogelijke huidskleuren samengaan, ontdek je super flexibele, vegan, zuurvrije gels in een flesje. De 4-in-1 Gel is een basis, bouw, kleur en glans in 1!

BFLEX is ideaal voor wie van korte of mediumlange natuurlijke nagels houdt met een uiterst dunne en natuurlijke look. Deze Gel kan op alle nageltypes worden toegepast. Of de nagels nu flexibel, dun, normaal, gezond, hard, droog of beschadigd zijn. Dus ook nagelbijters zijn hiermee geholpen. Dankzij de eenvoudige drop-techniek, zal de Gel zich supersnel en gelijkmatig verdelen over het nageloppervlak. Dit topproduct doet het werk dus voor jou! Het snelste en meest efficiënte resultaat behaal je in combinatie met de Smart Light LED lamp. Op amper 30 seconden SOFT hard je elke nagel uit en je hoeft niet na te vijlen. Bovendien garandeert de Smart Light ook een prachtige glans.

BFLEX laat je toe om een compleet nieuwe gelnagelbehandeling toe te passen, de Natural Nail Treatment, een trendy en veelgevraagde service waarbij je niet alleen de nagels plaatst, maar ook de nagelriemen op een veilige manier verwijdert en verwent. Deze complete service heeft nog een groot voordeel: het laat jouw klanten langer genieten van hun perfect verzorgde nagels, sterker nog, de combinatie van de manicure met het aanbrengen van de natuurlijke BFLEX tinten zal de uitgroei vertragen waardoor ze langer van hun nagels zullen genieten. Dit is dus ook voor jou een mooie kans om je serviceprijs te verhogen!

Reviews

Er zijn nog geen reviews