BFlex LED Gel Dreamy 14 ml

Ref 29906
BFLEX DREAMY is een neutrale, eerder rozige nudie. Van welke nagels dromen jouw klanten?

Voor een prachtige natuurlijke nagellook

BFLEX LED Gels zijn vegan, zuurvrije en flexibele 4-in-1 gels (basisgel, bouwgel, natuurlijke kleur en glans in 1) die de natuurlijke schoonheid van de nagels naar boven brengen!

Good To Know

Deze revolutionaire vegan, zuurvrije 4-in-1 Flexible Gels laten je toe om in een minimum van tijd de veelgevraagde Natural Nail Treatment bij je klanten toe te passen.

In de BFLEX LED Gel set zitten 6 verschillende nude kleuren, zodat je elke klant de gewenste naturelle nagellook kan geven.

De 4-in-1 Gel is een basis, bouw, kleur en glans in 1!

BFLEX is ideaal voor wie van korte of mediumlange natuurlijke nagels houdt met een uiterst dunne en natuurlijke look. Deze Gel kan op alle nageltypes worden toegepast. Of de nagels nu flexibel, dun, normaal, gezond, hard, droog of beschadigd zijn. Dus ook nagelbijters zijn hiermee geholpen. Dankzij de eenvoudige drop-techniek, zal de Gel zich supersnel en gelijkmatig verdelen over het nageloppervlak. Dit topproduct doet het werk dus voor jou! Het snelste en meest efficiënte resultaat behaal je in combinatie met de Smart Light LED lamp. Op amper 30 seconden SOFT hard je elke nagel uit en je hoeft niet na te vijlen. Bovendien garandeert de Smart Light ook een prachtige glans.

BFLEX laat je toe om een compleet nieuwe gelnagelbehandeling toe te passen, de Natural Nail Treatment, een trendy en veelgevraagde service waarbij je niet alleen de nagels plaatst, maar ook de nagelriemen op een veilige manier verwijdert en verwent. Deze complete service heeft nog een groot voordeel: het laat jouw klanten langer genieten van hun perfect verzorgde nagels, sterker nog, de combinatie van de manicure met het aanbrengen van de natuurlijke BFLEX tinten zal de uitgroei vertragen waardoor ze langer van hun nagels zullen genieten. Dit is dus ook voor jou een mooie kans om je serviceprijs te verhogen!

Reviews

Er zijn nog geen reviews