BFlex LED Gel Clear 14 ml

Ref 29909

Ben je klaar om de natuurlijke nagels van je klanten te laten stralen met de “hot trend” nieuwe gelnagelbehandeling: de “Natural Nail Treatment”?

Met deze vegan, zuurvrije 4-in-1 Flexible Clear Gel geef je je klanten natuurlijk gezond ogende nagels met een doorzichtige of gekleurde nagellook.

BFLEX Clear is een vegan, zuurvrije all-in-1Gel (dus basis, bouw, glans). Een flexibele, transparante Gel dat de natuurlijke schoonheid van de nagels naar boven brengt!

Good To Know

Deze revolutionaire vegan, zuurvrije 4-in-1 Flexible Gels laten je toe om in een minimum van tijd de veelgevraagde Natural Nail Treatment bij je klanten toe te passen. In deze set zitten 6 verschillende nude kleuren, zodat je elke klant de gewenste naturelle nagellook kan geven.

Met de BFLEX Clear Gel, ontdek je een innovatieve, super flexibele vegan zuurvrije All-in-1 Gel in een flesje, dus het is een basis-, bouw- en glansgel in 1.

BFLEX is ideaal voor wie van korte of mediumlange natuurlijke nagels houdt met een uiterst dunne en natuurlijke look. Deze Gel kan op alle nageltypes worden toegepast. Of de nagels nu flexibel, dun, normaal, gezond, hard, droog of beschadigd zijn. Dus ook nagelbijters zijn hiermee geholpen.

Dankzij de eenvoudige drop-techniek, zal de Gel zich supersnel en gelijkmatig verdelen over het nageloppervlak. Dit topproduct doet het werk dus voor jou! Het snelste en meest efficiënte resultaat behaal je in combinatie met de Smart Light LED lamp. Op amper 30 seconden SOFT hard je elke nagel uit en je hoeft niet na te vijlen. Bovendien garandeert de Smart Light ook een prachtige glans. BFLEX laat je toe om een compleet nieuwe gelnagelbehandeling toe te passen, de Natural Nail Treatment, een trendy en veelgevraagde service waarbij je niet alleen de nagels plaatst, maar ook de nagelriemen op een veilige manier verwijdert en verwent. Deze complete service heeft nog een groot voordeel: het laat jouw klanten langer genieten van hun perfect verzorgde nagels. Dit is dus ook voor jou een mooie kans om je serviceprijs te verhogen!

Reviews

Er zijn nog geen reviews