ProNails Belgium

Problem Solving Workshops

Als nagelprofessional is het jouw ambitie om jezelf te blijven verbeteren en je bedrijf te laten groeien. Meer en ook nieuwe klanten, betekent dat je misschien met nieuwe zaken en nieuwe problemen te maken krijgt. Wat is de conditie van hun nagels? Hebben ze in het verleden bepaalde problemen gehad? Jouw belangrijkste zorg is om al je klanten perfecte en langhoudende nagels te geven.

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Date: 
07/12/2020
Training center: 
ProNails Brussels
Nog 8 plaatsen beschikbaar
€  95,00
excl. BTW

De nieuwe 'Solution Workshops' beantwoorden aan elk probleem dat je als professionele nagelstyliste zou kunnen hebben en deze workshops zullen je kennis en vaardigheden naar een heel nieuw niveau brengen. 

 

Een oplossing voor ieder nagelprobleem!


We spraken met verschillende nagelstylisten en leerden dat, hoe ervaren je ook bent, je meestal met dezelfde problemen te maken hebt als het gaat om de nagels van je klant.

Daarom zijn deze nieuwe workshops perfect voor jou. Ze zijn een antwoord op een aantal zaken die je stress geven in je job. 
Zorgeloos werken is meer dan alleen investeren in de beste producten en streven naar een onberispelijke hygiëne in jouw salon. Het gaat er ook om de juiste techniek te hebben om elk nagelprobleem van je klant aan te pakken.

Kies de workshop die perfect bij je past en ga met veel vertrouwen aan de slag, dag in dag uit.