ProNails Belgium

Premium Touch

Premium Touch

Premium Touch

Laat je inspireren door Jovana, en voorzie elk salonbezoekvan een Premium Touch


Voor Jovana Milivojević is ProNails het ideale merk voor nail professionals, met de beste kwaliteitsproducten en de meest volledige opleidingen.

Vijf jaar geleden besloot ze dan ook om haar eigen ProNails Premium Salon te openen in Kragujevac in Servië. Samen met haar 2 nagelstylisten bezorgt ze hier haar klanten elke keer opnieuw een exclusief moment met een premium touch.

Als ProNails kleurenexpert weet ze precies welke kleur bij wie past, dat zie je op haar social media, en net hiervoor komen klanten  van alle uithoeken naar haar salon.


 

Waarom voelen klanten zich thuis in jouw salon?

Ik vind het belangrijkste bij het ontvangen van klanten dat ze zich meteen op hun gemak voelen.

Ik bied hen iets aan om te drinken en vraag hoe het met hen gaat. Met klanten die al jaren langskomen bouw je een bepaalde band op, het sociale contact is dan ook iets waar ik voldoening uit haal en naar uitkijk.

Sommige klanten komen om de twee weken bij mij langs, zodat ze eens rustig hun koffie kunnen uitdrinken zonder gestoord te worden. Daarna gaan ze buiten met mooi verzorgde nagels en zijn ze volledig ontspannen.

Hoe geef jij jouw Personal Touch aan de nagel looks van je klanten?

Ik geef elke klant steeds advies over de kleur en de look die het best bij haar past, die moeten ze uiteraard niet volgen maar in realiteit vertrouwen mijn klanten mij blindelings.

Meer zelfs, voor sommigen is dit de reden waarom ze naar mij komen. Laatst vroeg ik aan een klant welke kleur ze graag op haar nagels zou willen, en ze verschoot zich een bult omdat ik dit meestal zelf voor haar koos! Zo vanzelfsprekend vinden ze dit. Daarnaast halen mijn klanten ook inspiratie uit mijn foto’s die ik post op sociale media. Dan  willen ze precies hetzelfde op hun nagels als op de foto. Anderzijds heb ik ook klanten die steeds hetzelfde vragen, zo heb ik een klant die niet weg te slagen is van de kleur  ‘Out To Lunch’. Ze draagt deze al jaren aan een stuk en neemt nooit iets anders. Ze is ervoor bekend want sommige denken zelfs dat haar nagels met kleur en al groeien!

Tenslotte worden ze ook geïnspireerd door de nagels die ik bij mezelf zet. Mijn signature nail shape is short square en deze wordt steeds meer gevraagd door mijn klanten. Een tijdje terug was ik gek van de kleur ‘In the prune of your eyes’ en droeg ik het maanden lang. Mijn klanten waren vervolgens ook fan want ik moest de kleur binnen de kortste keren bijbestellen!

Waarom post je zoveel foto's van je werk online?

Ik post deze beelden op Facebook en Instagram om klanten te inspireren én om nieuwe klanten aan te trekken. Bovendien doe ik het graag: als ik geen nagelstyliste zou zijn, dan was ik fotograaf geweest, echt! 

Foto’s maken is mijn passie en dat zie je ook aan mijn instagrampagina: elke foto is met liefde genomen. Wanneer mijn klanten binnenstappen in het salon weet ik meteen of ik hun foto wil nemen. Het licht is een van de belangrijkste succesfactoren voor een goede foto. Ik neem mijn foto’s het liefst buiten, natuurlijk licht is nooit te geel of te blauw.

Kledingstukken zijn voor mij de perfecte achtergrond, ze geven een goed contrast én geven de persoonlijkheid van de klant weer.

Hoe combineer je het creatieve aspect van de job, met het runnen van je eigen zaak?

Voor elke klant reken ik 45 minuten, zo doe ik 10-15 klanten wat uitkomt op een werkdag van 12 uur. Een goede planning doet daarbij wonderen!

Als een klant een speciale Nail Art look wilt plan ik ze in op het einde van de dag, zo kan ik rustig de tijd nemen om mijn creatieve visie tot leven te brengen en breng ik andere afspraken niet in het gedrang.

Jovana's Look FOR Autumn-WInter

Ik ben helemaal weg van de nieuwe Personal Touch collectiekleuren, vooral Turmeric Turmoil en My Nails, My Rules vind ik prách-tig. Bovendien zullen deze tinten zeker  aanslaan bij mijn klanten, dat weet ik gewoon! Je kunt er gemakkelijk een artistieke look mee creëren die toch draagbaar is. Deze look is bovendien snel om te realiseren zodat ik zeker binnen de 45 minuten klaar ben, wat toch ook belangrijk is.

Wil je leren hoe je deze look kan maken? Ontdek het hier.

>> GET THE LOOK

Waarom koos jij voor het Pronails Premium concept?

In de vakanties komen veel stadsmensen en studenten uit Belgrado terug naar de kleinere steden waar ze opgroeiden. Ze kennen ProNails van de Premium Salons in de stad,  als ze hun nagels willen laten doen thuis gaan ze ook hier actief op zoek naar een ProNails Premium Salon.

In Kragujevac zijn meer dan 60 salons maar ik ben het enige ProNails Premium Salon, hierdoor komen heel veel mensen naar mij en dit maakt mij uniek. Ze zijn echt op zoek naar een kwalitatieve service en hoogwaardige producten en dat kan een Premium Salon hun zeker bieden.