ProNails Belgium

Personal Touch Collectie

Personal Touch Collectie

Iedereen houdt van nieuwigheden en de laatste nieuwe trends. Tegelijk blijven we graag dicht bij onszelf en willen we niet hetzelfde zijn als de rest. De sleutel tot een unieke look is om aan iedere trend je eigen persoonlijkheid toe te voegen. Zo toon je wie je bent en blijf je origineel. Jouw personal touch maakt het verschil!

Daarom houden vrouwen van een bezoek aan het nagelsalon: iedere manicure is anders. Je hoeft geen opvallend statement te maken om uniek te zijn. Het zit ‘m allemaal in de details. Naast kleur en design kan je bovendien ook de vorm en lengte van nagels perfectioneren en personaliseren. Een haarfijne penseelstreek naar een bekend schilderij, de kleur van je favoriete handtas of de sparkle die bij je ogen past, ... met nagels kan het allemaal.

En vergeet nooit: achter iedere sprekende manicure staat een getalenteerde nagelstylist die perfect weet wat ze doet. Door een personal touch toe te voegen aan zowel de manicure als het salonbezoek, creëert de stylist de perfecte happy place waar iedere klant graag terugkeert.

My Nails My Rules

My Nails My Rules

Grijsblauw op je nagels? Geen evidente keuze. Maar jij weet wel beter: grijsblauw is dé modekleur voor deze herfst. En bovendien: het zijn jouw nagels. Jij bepaalt de regels, niemand anders.

Swipe Bright

Swipe Bright

We hebben een match! Het is liefde op het eerste gezicht tussen jou en dit kersenrood met luxueuze satijnglans. Deze trouwe partner gaat overal met je mee. Jullie zijn onafscheidelijk! #signaturecolour

Turmeric Turmoil

Turmeric Turmoil

Mag jouw personal touch er eentje met pit zijn? Kies dan voor #turmericturmoil, een krachtig oranje met een kruidige nasmaak, perfect voor bij die kurkuma latté die je zo graag drinkt.

Snuggle is Real

Snuggle up! Zoek je liefste snuggle buddy en kruip er dicht tegenaan. Laat deze zachte nudetint jouw home sweet home zijn.

Mood Booster

Mood Booster is een donkerbruinig aubergine dat iedere gesofisticeerde look een nieuwe dimensie geeft. Geloof in de kracht van donkere kleuren!

Purr-fection

Trends komen en gaan tegen een duizelingwekkend tempo. Durf tegen de stroom in te gaan met deze tijdloze tint en laat je van je kattigste kant zien. Purr perfection.

Personal Touch kleurcollecties


Inspireer je