Glamping Collectie

Als het over kleuren gaat, dan zien we een warm herfstig kleurenpalet van veelal verschillende tinten bruin, gecombineerd met oker en oranjeachtig rood. En als eco-warriors willen we natuurlijk een zo klein mogelijke voetafdruk achterlaten in de ongerepte natuur die we bezoeken. Daarom zijn deze kleuren geïnspireerd op de natuur en natuurlijke pigmenten, op gerecycleerde en herwonnen materialen, maar ook op biologische materialen zoals veganistisch leder!

Deze 6 nieuwe nagelkleuren brengen de trend naar je salon, want in 2022 kun je je innerlijke Glamping Girl niet vinden zonder professioneel gelakte nagels die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden!

Out Glamping

 

Canvas Kleur

Deze stijlvolle neutrale nagellook is perfect als je unicolour van top tot teen gekleed bent in canvas beige, maar combineert even goed met een kleurrijke outdoor outfit.

Reclaimed Wood

 

Perfecte bruin

Een vergelijkbare schakering als in de vintage stukken die jij combineert tot een moderne outfit, met bruin gelakte nagels natuurlijk! Reclaimed wood is een perfect bruin voor de herfst, met een gelige ondertoon, zoals oud gelakt herwonnen hout.

Chai Spice

 

Roestige oranjebruine nagelkleur

Zorg er na het wandelen altijd voor dat er een lekker warm drankje voor je klaar staat. Een Kurkuma Chai Latte bijvoorbeeld – omdat je weet wat goed voor je is! Deze roestige oranjebruine nagelkleur voegt absoluut extra pit toe aan je looks.

BEETROOT BOOST

 

Donkere bietenrode kleur

Eén zijn met de natuur betekent ook: gezonde groentjes eten! Deze donkere bietenrode kleur stimuleert je bloedsomloop en geeft je zelfvertrouwen een boost!

UNTAMED HART

 

Krachtige natuurlijk rood

Wanneer je je in de natuur bevindt, ben je niet te stoppen en voel je de adrenaline gieren! Dit krachtige natuurlijke rood is een sterk signaal, zowel in de natuur als in je outfit!

APPLE LEATHER

 

Roodbruine tint

Deze leerachtige roodbruine tint is zeker dé IT-kleur van dit seizoen, omdat het perfect te combineren is met je nieuwe trendy veganistische lederen broek, jurk of shirt. Wist je dat Pamela Anderson onlangs een handtassenlijn lanceerde die volledig uit ecologisch verantwoord ethisch appelleer is gemaakt? Deze nieuwe materialen zijn een blijvertje!