VISION PRO 800: HOOGSTAANDE NAGELTECHNOLOGIE IN EEN LUXUEUS DESIGN


Een jubileumjaar als dit vraagt ​​natuurlijk ook om een ​​gloednieuwe innovatie! En ja, hoewel ProNails inderdaad op-en-top « Made in Belgium » is, hebben we voor deze gloednieuwe machine nauw samengewerkt met Duitse ingenieurs.

Om te bewijzen dat geavanceerde hightech-innovatie ook mooi kan zijn, hebben we het beste freestoestel op de markt gemaakt met een luxueus, opvallend ontwerp zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Met trots stellen we je de gloednieuwe Vision Pro 800 voor!

RESERVEER JE MACHINE


Omdat de Vision Pro 800 immens populair is, is de voorraad momenteel uitgeput. Wil je toch zeker zijn van jouw toestel? Dan kan je een reservatie maken door een voorschot van € 250 te betalen.

WIL JE EEN GRATIS DEMO SESSIE BOEKEN?


Laat je gegevens achter en plan een gratis demosessie van 30 minuten in een Cash & Carry shop in jouw buurt. Dan kan je de machine zelf eens uitproberen en alle voordelen zelf ervaren. Onze ProNails experts beantwoorden dan ook graag al jouw vragen.

WENS JE MEER INFORMATIE?


Wens je meer details over deze innovatieve nagelmachine alvorens een demosessie in te plannen? Laat dan hieronder jouw contactgegevens achter. Dan nemen wij contact met je op!

We kunnen je dan ook alle mogelijkheden van leasing en uitgestelde betaling met Klarna uitleggen indien dit van toepassing is in je land.

ONZE WEBINAR GEMIST?


Bekijk hier onze laatste Motivational Monday webinar over de nieuwe Vision Pro 800. Je ontdekt hoe je de machine moet gebruiken, wat de voordelen zijn, en hoe deze innovatieve nagelmachine je werk voor altijd kan veranderen!

MEER ONTDEKKEN?