Klaar voor een kleurrijke zomer?

Deze zomer gaan we eindelijk weer samen kunnen genieten van het leven! En dan willen we er net zo goed en zomers uitzien als we ons voelen, toch? Jouw klanten zullen echt snakken naar prachtige nagels en mooi verzorgde voeten, voorzien van de perfecte zomerse kleur! 40 jaar ProNails, dat betekent 40 jaar on-trend professionele kleuren waarmee jij je klanten telkens weer laat stralen.

Wat worden dé trendkleuren voor deze zomer?

We zien duidelijk een trend naar de neutrale, nude en off-white tinten voor een frisse, cleane look. Bekijk het als een nieuwe start, na de pandemie. Maar ook de de hot pinks en hot reds spatten dit seizoen van de nagels. Warme, sensuele en levendige kleuren die onze sexiness en vrouwelijkheid op en top naar boven halen.

Summer Classics: 40 jaar kleur!

De ideale feel-good zomerkleur? Die is voor elke klant anders! Eerder licht of pastel, eerder fluo of juist fel? Aan jou om de juiste kleur te adviseren aan de juiste klant. Onze nieuwe Summer Classics collectie heeft het allemaal. Voor deze Summer Classics collectie kozen we ervoor om 6 Gellak toppers ook in Sopolish en LongWear uit te brengen!

#Latte

Dit is een zachte, off-white tint waarmee je moeiteloos een frisse start kan maken.

#Dulce De Leche

Deze karamel nude kleur is razend populair, een van jullie favoriete nude tinten aller tijden!

#Scuba Pink

Noem het een fuchsia, hot pink, bijna fluo roze kleur die je nagels doet opvallen.

#Milano

Met deze zachte, rozige, neutrale tint ben je altijd super classy.

#Law of the Jungle

Een diepere, zwoelere, framboosrode kleur die jouw innerlijke oerkracht naar boven haalt.

#Sensational

Deze sensuele, rood-roze kleur doet menig hart doet sneller staan.

 

Laat deze Summer Classics opvallen

Summer Classics Sopolish Pack

Kit met 3 bestaande Gellak kleuren, die nu verkrijgbaar zijn in Sopolish Bevat 284 Dulce de Leche, 283 Latte & 285 Milano Prachtige, populaire naturelle kleuren.

Table Display Card Summer Classics

Deze collectiekaart kan je ieder seizoen door een andere vervangen. Toon je klanten dat je mee bent met de nieuwste trendkleuren.

LongWear Wooden Display Summer Classics

Dit is de Limited Editie van het houten blokje dat enkel bij deze collectie in wit verkrijgbaar is! Hierop kan je de 6 nieuwe LongWear kleuren en de LongWear Start & Finish tonen aan je klanten.