Born in the 80s Collectie

ProNails viert zijn ‘Fabulous Forty’ en dat moet gezien worden! Al 40 knallende jaren in de nagelindustrie, vol ervaringen die we samen met jullie beleefd hebben. 2021 wordt voor ons allen een feestjaar!

We zouden flashy lichtslingers kunnen boven halen of de kleurrijkste party poppers mét glitter kunnen afvuren! Maar het liefst van al trakteren we jullie op waar wij onze passie in delen: nieuwe trendkleuren & limited edition salon must-haves! Wetende dat de beste dingen het levenslicht zagen in de eighties, gaan we met deze collectie bigger dan de meeste schoudervullingen uit die tijd. Het leven is aan the bold and the colourful, nietwaar?

#BORN IN THE 80S 

Waan je een echte eighties soapster met dit scharlakenrood op je nagels. Je tegenspeler draai je zonder blikken of blozen om je vinger en je fans zullen je niet alleen smeken om een handtekening, maar ook om het nummer van je nagelstyliste!

 

Dit levendige rood past bij iedere beauty. Stem je nagels af op je sensuele lipstick en de rockers van Kiss wensten hartstochtelijk dat ze een andere naam gekozen hadden.

#SWEETEST TABOO  

Welk taboe wil jij de wereld uit helpen? Misschien wel tijdens je volgende afspraak? Ga voor dit krachtige lila, alsof Prince een lokale stortbui van zijn purple rain voor jouw nagels besteld heeft.


Val je graag op, maar dan op de juiste manier? Dit iconische purperblauw op je nagels doet verlangen naar voorbijgevlogen trends, die weer helemaal hot zijn. Jouw statement is al snel gemaakt.

 

 

#ABSOLUTELY AWESOME 

Een trendsetter gaat voor kleurencombinaties die voorbij het voorspelbare liggen.  Lichtgroene nagels in combinatie met een hot pink overall en spierwitte gympen? Jij weet als geen ander hoe je jouw populariteit de hoogte in doet knallen met deze eye candy! 

 

Met dit stijlvolle groen dans je alle popidolen van hun tijd de vergetelheid in. A new star is born! En daar richten wij ons confettikanon op.

#WALKING ON SUNSHINE 

Start je elke ochtend met een groot glas orange juice? Pers jij alles uit elke dag en doet de warmte van de zon je opleven? Dan is deze fun(ky) kleur iets voor jou! Pure nostalgie die je terug katapulteert naar het vintage tijdperk.
 

Deze frisse knalkleur doet ogen sprankelen en tanden bloot lachen. Een felle oranje tint met rode gloed voor alle karakters!

#BLOCKBUSTER BABE 

Hi, school sweetheart! Wie blies er de grootste bubblegum? Wedstrijdje aan de schoolpoort, zenuwachtig giechelend voor die ene date met je crush die achteraf tegenviel. Staat die blockbuster nog op je netvlies geprent of eerder die bevallige flipperkast waarop jij in de arcadehal als een gek tekeerging. Uiteraard voorzichtig lettend op jouw netjes gemanicuurde nagels.

 

Deze zachtroze, melkachtige snoepjeskleur doet snakken naar een Bubble Tape op rol of de grootste suikerspin die je ooit gezien hebt.

 

 

#SUGAR HIGH 

Zoetgelakte nagels die je terugflitsen naar hete zomerdagen met vers geschept ijs en een old school soda. Van alle zoete zondes was het ongetwijfeld de suikerzoete 80s popmuziek die de grootste cariës veroorzaakte.


Dit watermeloen roze, vol suikerzoete glitters, is feller dan verleidende neonreclame. Deze kleur geeft je een sugar rush, waar je een paar weken scherp van blijft.

 

Laat je inspireren door de nagellooks van ProNails