ORNAMENTAL COLLECTION

Deze eindejaarsperiode hebben we er meer dan ooit nood aan om een feestelijk gevoel, in eender welke vorm, te ervaren.

In fashion zien we rijke, weelderige kleuren met veel glitter & glamour. De Ornamental collectie is hier helemaal op gebaseerd. In elke kleur zit er een vleugje feest, stuk voor stuk met een warme glinstering. 

Ondanks het feit dat 2020 alles behalve feestelijk was, willen wij toch een vrolijke sparkle toevoegen aan alle kleine momenten die we met elkaar delen. Jij kan je nagelcreaties feestelijker dan ooit maken, dankzij deze 3 nieuwe must-have kleuren van onze feestcollectie: Opulent Night, Green Ornament and Baby Baroque.

ONTDEK THE ORNAMENTAL KLEUREN

Deze 3 nieuwe kleuren zijn verkrijgbaar in GELLAK, SOPOLISH en LONGWEAR. 

BABY BAROQUE

 

Het zit hem allemaal in de naam! Het is een rijkelijke, warme roze kleur. Wat is er feestelijker dan dit opvallende fuchsia? Ideaal voor deze eindejaarsperiode! Combineer deze kleur met felroze lippen en je zult alle (home)party’s rocken! 

GREEN ORNAMENT

 

Laten we dit jaar een paar oudbollige kersttradities doorbreken? Hallo, fonkelende Green Ornament nagels! Green Ornament is zoals een sprankelende pijnboom, diep donkergroen met een fonkelende schittering!

 

OPULENT NIGHT

 

Opulent Night is een donkerblauw met een feestelijke schittering! Zoals een hemel vol sprankelende sterren! 

 

NIEUWE GLITTER EFFECT GELS KIT

Om de hele collectie nog wat feestelijker te maken, is er de Glitter Effect Kit die perfect past bij deze kleuren. Deze glitter gels met swingende namen zoals Jazz Hands, Bougie Bougie en Glinsten To Me doen naast je nagels ook je ogen fonkelen! Gebruik ze op zowel Gellak als Sopolish.

LAAT JE INSPIREREN DOOR PRONAILS NAIL ART