Back to Glam

De Back to Glam collectie bevat 3 zeer warme Herfst/Winter kleuren: een oudroze, een roestrood en een diep bordeaux. Ze schitteren allemaal even mooi! Deze kleuren zijn extra glamoureus voor de feestperiode!

De feestperiode is een tijd van lekker eten, gezellig samenzijn, tradities en natuurlijk FEEST! Deze najaarscollectie is ontwikkeld met galajurken, dansen en extravagante kleding in het achterhoofd. Schitterende pailletten, fonkelende glitters en feestelijke nagels. Deze najaarscollectie staat in het teken van pracht en praal.

Merry Merlot

Een dieprode kleur die doet denken aan een kruidige, maar soepele rode wijn. De glinstering is meer verzonken, waardoor deze heel rijkelijk en stijlvol is, maar toch heel draagbaar. Het mooiste cadeaupapier en meest fonkelende versieringen in de boom kunnen niet tippen aan deze najaarskleur. Deze belichaming van de feestdagen krijgt jouw klanten zonder moeite in de feeststemming.

Cheerful Cinnamon

Een prachtige roestrode kleur met een hint van kruidige kaneel, een herinnering aan de populaire Cinnamon Craving. Met de feestdagen in aantocht wil je feestelijkheid brengen bij je klanten. Deze kleur is ook perfect voor open schoenen. Warme tinten, schitterende glitters, it’s beginning to look a lot like Christmas.

Sparkly Rose

Een zachte oudroze glitter, een trendkleur passend bij alle leeftijden die doet denken aan de populaire Nostalgic Rose. Deze sparkling glitter is een lust voor het oog, als juwelen op je nagels. De prominente glitterlaag maakt de Sparkly Rose heel feestelijk en glamoureus, maar door de zachtheid van de kleur heel draagbaar. Deze oudroze kleur past zowel bij een fashion statement als een nette look.