Garden of delights

Hot Mesh

Stay on Taupe

Foxy Fury

Ride my Carmine

Magestic Magenta

ARE YOU READY TO ROARRR? LAAT HET PARTY ANIMAL IN JOU HELEMAAL LOS!

Trendwatchers voorspellen het allemaal: na de pandemie gaan we een moderne versie van de Roaring 20’s tegemoet, een nieuwe uitbundige periode van vrijheid, feesten, glamoureuze make-up en luxueuze outfits! Herinner je je de iconische party scène uit de film ‘The Great Gatsby’ van Baz Luhrmann? Ja, dit hadden we in gedachten!

We willen voelen dat we leven en gooien alle remmen los. Omdat het terug kan en mag! Dit seizoen hangen de party-outfits dus vooraan in je dressing. De mode gaat van glitters naar pailletten, en viert enthousiast de terugkeer van uitdagende avondkledij, want we snakken allemaal naar dat vleugje extravagantie na een jaar in joggingbroeken!

Magestic Magenta

Een grootse fuchsia kleur, die veel warmte vasthoudt. Deze hot pink is een sensuele knipoog naar de art deco sfeer van de jaren ’20. Intens & opvallend, al zeker in combinatie met een donkere outfit.

Garden of Delights

Kaki als trendkleur voor dit najaar. Jij ziet elk feest als een spannende tuin vol verrassingen. Plezier maken, dat is jouw tweede natuur!

Stay on Taupe

Grijs is deze herfst hot, maar met taupe bereik je de top! Succesvol als je bent. Deze kleur is allesbehalve bescheiden. Zeker zinderend, meer dan Mister Grey’s alle 50 tinten samen!

Hot mesh

Maak er gerust een boeltje van, zolang je maar sexy blijft! Met dit donker antraciet op je nagels zet jij alles naar je hand. Rebels, misschien een tikkeltje arrogant? Go girl! Hot Mesh is dit najaar de Leading Lady van de donkere nagelkleuren.

Ride my Carmine

Net zoals in het iconische kunstwerk van Tamara di Lempicka zit jij stijlvol achter het stuur, maar dan met karmijnrode nagels. Zo vrij als een joyride, zo onbezorgd als in jouw Twenties. Klaar voor een ritje?

Foxy Fury

Een kastanjebruine herfsttint, vurig en sexy zoals altijd. De rosse vonk in jou wordt aangewakkerd en party-fever doet ons oververhit raken.