ProNails Belgium

NIEUW: Nail Care

 


laat je klanten echt stralen!


Als nagelstyliste weet je: je kan wonderen verrichten met mooie nagelstyling, maar je maakt je klanten pas écht gelukkig wanneer je de natuurlijke schoonheid van hun handen en nagels laat stralen. Jeugdige, zachte handen hebben, met sterke gezonde nagels, hangt niet louter af van moeder natuur, het is vooral het resultaat van regelmatige verzorging met doelgerichte professionele producten. Enkel zo realiseer je echte resultaten en kan je de natuurlijke schoonheid van huid en nagels herstellen én verbeteren.

 

Met de ProNails Anti-Age Hand & Nail Care range, til je handen nagelverzorging naar het niveau van gelaatsverzorging. Door de huid en nagels doelgericht te beschermen tegen schadelijke invloeden en te voorzien van de nodige bouw- en voedingstoffen, ga je het verouderingsproces tegen én herstel je ze van binnenuit. Je merkt meteen het resultaat na een verkwikkende Anti-Age Manicure in het salon. Daarnaast bereik je resultaten op lange termijn dankzij een gerichte dagelijkse verzorging.

 

Naast een uitgebreid Anti-Age Hand Care gamma, brengt ProNails nu aansluitende nagelverzorging die de natuurlijke nagels sterker, gezonder én mooier maakt. Een mooie, sterke en gezonde nagel is immers de basis van een geslaagde manicure. Zeker als je van nature uit zwakke of broze nagels hebt, is het belangrijk de nagels extra te verzorgen. Met een regelmatige verzorging en de juiste voedingstoffen kan je je nagels niet alleen herstellen maar ook sterker maken én zelfs beter doen groeien. Het is hierbij superbelangrijk om je nagelriemen en het gebied rondom de nagel extra aandacht te geven. Hieronder bevindt zich immers de nagelmatrix waar de nagel wordt gevormd, en het is hier dat je de gezondheid van de nagel kan aanpakken en verbeteren.

 

Gezonde en sterke nagels voor iedereen!

 


nieuwe nail Care producten beschikbaar in onze webshop!


 

NAIL SERUM


Dit serum is je #1 nagelverzorgingsproduct voor natuurlijke nagels of nagels tussen gelnagels in, en kan gebruikt worden in combinatie met nagellak of LongWear Polish. Het is een complete voedingskuur van drie tot vier weken, die de nagels intensief voedt en herstelt zodat ze zichtbaar sterker en gezonder worden. Gedaan met broze, kwetsbare en lelijke nagels! Twee applicaties per dag zal al een fantastisch resultaat geven. In de ochtend en ’s avonds, net zoals je tanden poetsen.

 

 • NOURISHING : Panthenol is een geweldig vochtinbrengend ingrediënt. Het dringt diep door in de nagelplaat en is extreem hydraterend voor droge en breekbare nagels. Allantoine helpt het vocht vasthouden. Het bevat natuurlijke polysaccharide dat de nagels voedt en hen een natuurlijke gezonde glans geeft. 

 

 • EXTREME GROWTH : De formule bevat Biotine, Vitamine B12 en mineralen om de aanmaak van nieuwe nagelcellen te stimuleren en zo je nagels sneller te doen groeien.

 

 • STRENGTHENING : Dit serum bevat keratine, één van de bouwstenen van natuurlijke nagels, wat zorgt voor voelbaar sterkere nagels. Het bevat ook Blauwe Agave extract (de plant waarvan ook tequila wordt gemaakt), wat de nagels sterker maar tegelijk ook buigzaam en veerkrachtig maakt.

 

 

 

ZO GEBRUIK JE HET

Breng het serum aan op de nagels en duw het met het borsteltje goed in de nagelplaat, vanaf de vrije rand tot de nagelriemen. Laat het serum inwerken en drogen. Het serum kan gebruikt worden onder een lak of afzonderlijk als een kuur. Het laat een lichte glans achter op de nagel.

 

CUTICLE REMOVER


Deze innovatieve gel zorgt ervoor dat droge, ruwe en overgroeide nagelriemen gemakkelijk, snel en efficiënt terug geduwd kunnen worden. Met de ultra performante formule gaat dit nu nog gemakkelijker en sneller. De nagelriemen zullen mooi zuiver zijn, wat de kwaliteit van een daaropvolgende manicure zal verbeteren. Deze gel hydrateert en verzorgt zowel de nagelriemen als de nagels.

 

 

 • SOFTENING : Verzacht snel en efficiënt de nagelriemen

 

 

 • MOISTURIZING: Hydrateert en verzorgt zowel nagels als nagelriemen

 

 

 • CLEANSING : Zuivert de nagelriemen

 

 

 

ZO GEBRUIK JE HET

Breng aan op de nagelriemen en wacht 30 seconden. Duw de nagelriemen zachtjes terug en verwijder de overtollige huid. Was de handen na gebruik.

 

 

VITAMINA


Een gezonde nagelmatrix ligt aan de basis van gezonde en sterke nagels en hiervoor is het essentieel om de nagelriemen en het gebied rondom te nagels steeds goed te hydrateren en te verzorgen. De Vitamina nagelriemolie is de ideale, rijke verzorging om nagelriemen te herstellen en te voeden. Deze unieke mix van natuurlijke oliën zit boordevol verjongende antioxidanten. Het bevat de meest voedende en huidkalmerende ingrediënten die de natuur te bieden heeft.

 

 • REPAIRING : Vitamina bevat tarwekiemolie wat de droge en beschadigde huid rondom de nagels herstelt.

 

 

 • MOISTURIZING: De mix van natuurlijke oliën zorgt voor een intense en langdurige hydratatie en voeding van de huid rondom de nagels.

 

 

 • SOOTHING :  De olie bevat verschillende huidkalmerende ingrediënten: amandelolie om irritatie en ontsteking te bestrijden en macadamiaolie om de huid te beschermen en ontspannen. Laurierolie werkt dan weer Antibacterieel en schimmelwerend.

 

 

 

ZO GEBRUIK JE HET:

Breng een druppel Vitamina aan op elke nagelriem en masseer zachtjes in. TIP: Maak de nagels proper met Pro Septic, als je nadien nog Nail Polish of LongWear wil aanbrengen. Vitamina is ook de perfecte finishing touch na het plaatsen van een perfecte set gelnagels.

 

 

cuticle care pen


Een uiterst efficiënte nagelriemverzachter op basis van granaatappel, boordevol antioxidanten die de huidvernieuwing stimuleren. Deze pen werkt zeer eenvoudig en snel, waardoor je geen tijd verliest. De pen is ideaal om de droge huid te behandelen en zal de elasticiteit van het nagelriemgebied verbeteren.

 

 • SOFTENING : Handige en efficiënte nagelriemverzachter

 

 

 • REPAIRING: Bevat antioxidanten die de huidvernieuwing stimuleren.

 

 

 • MOISTURIZING : Hydrateert het nagelriemgebied zonder een vette textuur.

 

 

 

ZO GEBRUIK JE HET:

Ga met de pen over de nagelriemen en de huid rondom de nagels. Vervang de tip indien nodig met de vervangingstips in de pen.

 

 

polish corrector pen


Kleine lakfoutjes zijn zo weer gecorrigeerd met deze pen, zodat je nagels er perfect gelakt uitzien. Bovendien voedt dit product de huid en dat is uniek! Deze pen bevat een collageenachtige substantie, is rijk aan antioxidanten en bevat een natuurlijk ontstekingsremmend bestanddeel. Deze handige corrector pen kan eveneens gebruikt worden voor de correctie van foutjes met Sopolish, Gellak en PNC kleuren.

 

 • PRECISE REMOVAL : Corrigeert voorzichtig en precies applicatiefoutjes van nagellak, Sopolish of gel.

 

 

 • MOISTURIZING: Beschermt en voedt de huid.

 

 

 • NON ACETONE : Heeft een uiterst zachte formule zonder aceton.

 

 

 

ZO GEBRUIK JE HET:

Ga met de pen over applicatiefoutjes. Vervang de tip indien nodig met de vervangingstips in de pen. Vervangingstips kunnen proper gemaakt worden met Non Acetone Polish Remover. TIP: maak bij het eerste gebruik de pen even vochtig met Non Acetone Polish Remover.

 

 

non acetone polish remover


Deze efficiënte remover verwijdert Nail Polish en LongWear op een milde manier. De formule is acetonvrij waardoor de nagels niet uitgedroogd en beschadigd worden. De verpakking van 100 ml heeft een veilige en handige afsluitdop en is ideaal om aan de consument te verkopen.

 

 • FAST REMOVAL : Voor een efficiënte en snelle verwijdering van Nail Polish of LongWear.

 

 

 • NON ACETONE: Aceton vrij

 

 

 • SOFT FORMULA :  Heeft een uiterst zachte formule die de nagels niet uitdrogen

 

 

 

ZO GEBRUIK JE HET:

Breng enkele druppels aan op een wattenschijfje. Laat het wattenschijfje een aantal seconden rusten op de nagel, verwijder daarna zachtjes de Nail Polish of LongWear.

 

 


KOOP HET NIEUWE NAIL CARE GAMMA IN ONZE webshop