ProNails Belgium

Next Level Collectie

Next Level Collectie
Next Level Collectie

Next Level Collectie

In een nabije toekomst kunnen we de kleur van onze nagels misschien zomaar veranderen met één simpele vingerknip. Maar voordat onze beautyroutines zich zo drastisch vereenvoudigen, hebben wij bij ProNails alvast onze eigen virtuele speelarena gecreëerd mét ultra-levendige kleuren die je complete look naar een hoger niveau tillen!

Bij het begin van een nieuw decennium kijken mensen wel eens graag in de toekomst. Ook de modewereld: kijk maar naar de uitgesproken futuristische statementkleuren in de lenteen zomercollecties voor 2020.

Neonkleuren maken voor op nagels met professionele kwaliteit is niet vanzelfsprekend, maar ProNails ging tot het uiterste om je een collectie op niveau te brengen met nieuwe tinten die echt perfect dekkend zijn, niet verkleuren, vrij zijn van toxische ingrediënten én gewoonweg prachtig zijn. En dit in gel, semi-permanent of Longwear nagellak: de keuze is aan jou!

Always On

Always On

Welke ‘uit-knop’? Geen tijd om te kniezen, je hebt een nieuwe nagelkleur uit te kiezen! Dit zinnenprikkelende neon oranje geeft ons grote “Laserstraalpracht - Missie naar Mars - Weldra uitverkocht”-gevoelens. Te gebruiken nu het nog kan!

Arcade Lemonade

Arcade Lemonade

Een pionier zijn heeft alles te maken met het aantal risico’s dat je durft te nemen. Als je denkt te falen, ben je op voorhand gedoemd om te mislukken. Dus: werp dat muntstuk in en verzin de regels terwijl je speelt. Maar: kom niet in de buurt van die joystick zonder piekfijn gelakte nagels.

Radio Attractive

Radio Attractive

Laat je cyber ex weten dat je een nieuwe liefdesrobot hebt gevonden. Als Flirty Flashionista kan je nu eenmaal moeilijk zitten wachten tot anderen je komen verlichten. Lak die vingertoppen dus met fluorescerend zelfvertrouwen en schitter als een echte radioactieve diamant.

Surfing The Waves

Surfing The Waves

Ervaar je dat blauwemaandaggevoel? Mooi zo! Blauw staat namelijk voor zelfvertrouwen en intelligentie, dus doe er je voordeel mee. Of je je nu laat meevoeren op de radiogolven of jouw zeil richting zonnewind  navigeert: geef jezelf de kracht om het onbekende tegemoet te gaan

Stuck in the Game

Stuck in the Game

Wanneer je aan het winnen bent, is het moeilijk om het spel op te geven. En aangezien je zelf de spelregels bepaalt, is er geen aardse kracht groot genoeg om jou tegen te houden. Met deze neon rode nagels ben je meer dan klaar om naar het ultieme level te gaan.

Virtual Vibe

Virtual Vibe

Met deze ultraviolet kleur zal je elektromagnetische golven uitstralen. Je bent een ‘glow-getter’ en je weet het. Wie het waagt in jouw directe omgeving te komen, zal dansen op jouw frequentie en liefdesdronken worden van de geheimen van jouw kosmos.

Next Level kleurcollecties


Inspireer je


nail art next level
nail art next level
nail art next level
nail art next level