ProNails Belgium

Babyboomer Nails

€  95,00
excl BTW

Enkele jaren geleden werden babyboomer nails gelanceerd. Elk seizoen is er wel weer iets nieuws, maar deze babyboomer nagels zijn een blijvertje gebleken! Nog steeds vragen heel veel klanten naar een zachte french manicure of een french manicure zonder echte scheiding tussen wit en roze. Hoe ze het ook uitleggen: jij weet wat ze bedoelen. En na deze workshop kan je hen ook geven wat ze willen.

 

Deze french manicure heeft geen echte smile line: het wit loopt geleidelijk over in het roze gedeelte. Het hoort heel subtiel te zijn, als het goed geplaatst is. Deze look is erg natuurlijk en dat is wat veel klanten aanspreekt. Daarenboven is het ook nog eens een mooie basis voor nail art, omdat babyboomer zo subtiel is en weinig aandacht voor zichzelf vraagt.

 

De techniek om babyboomer nagels te plaatsen is niet zo eenvoudig, maar oefening baart kunst! Je moet om te beginnen al kennis hebben van de juiste gels. Babyboomer nails lukken namelijk niet met eender welke gel. Tegelijkertijd heb je ook de juiste techniek nodig: je moet snel en correct werken wil je hebben dat de twee kleuren zachtjes in elkaar overlopen.

 

Highlights Workshop


  • Wat is de Babyboomer techniek?
  • Leer de juiste techniek hanteren om een french te maken zonder een echte smile, maar door twee kleuren vlotjes in elkaar te laten vloeien.
  • Leer de juiste tools te gebruiken.
  • Leer verschillende kleuren te combineren.

 

Tijdens deze workshop zal je gedurende 3 uur intensief trainen op de juiste techniek met de juiste gels en tools. Dit wordt een succes in je nagelstudio, zeker weten!

 

Trainster: Marina

Praktische informatie

Date: 
zaterdag, 23 november, 2019
Training center: 
Voor wie?: 
Nagelstyliste - Basiskennis gelnagels verplicht
Duur: 
14u00 - 17u00
Model nodig?: 
Model met gelnagels
Prijs: 
€  95,00
excl. BTW
Materialen: 
Penselen, vijlen en freeskopjes zelf mee te brengen. Alle andere producten worden ter beschikking gesteld.

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.