ProNails Belgium

Babyboom

€  95,00
excl BTW

Een nail trend die zal blijven: Babyboom nagels! Het bijzondere aan deze French manicure is de smile line die geleidelijk overgaat in een mooie, rozige kleur. Nog steeds vragen heel veel klanten naar een zachte French manicure of een French manicure, zonder een opvallende scheiding tussen wit en roze. Hoe ze het ook uitleggen: jij weet precies wat ze bedoelen! En na deze training kan je hen ook geven wat ze willen. Deze workshop leert je namelijk alle technieken om deze prachtige, natuurlijke look te bekomen.

Deze populaire look hoort heel subtiel te zijn. Omdat het zo natuurlijk oogt, spreekt het heel wat klanten aan. Bovendien is het ook nog eens een mooie basis voor alle nail art. Hoe beter je deze techniek onder de knie krijgt, hoe meer klanten je hiermee zult kunnen verrassen.


Als ervaren nagelstyliste met een volle agenda, is tijdwinst voor jou van het grootste belang. Elke minuut telt in de service-business. Hoe korter jouw servicetijd is, hoe gelukkiger jij en jouw klanten zullen zijn.

De NIEUWE 3-in-1 bouwgels van ProNails zijn speciaal ontwikkeld om de onderhoudstijd te verkorten, zonder in te boeten op de kwaliteit en het eindresultaat. 

Met de nieuwe ‘One Babyboom Gel’ en ‘One Babyboom White Gel’ kan je tot wel 30 minuten tijd besparen door de super trendy Babyboom look te creëren met de ‘One Drop Technique’, waarbij je niet moet vijlen na uitharding. Als je snel Babyboomnagels wilt plaatsen met een gel in een potje, dan is deze workshop zeker iets voor jou!

 

Highlights Workshop


  • Wat is de Babyboomer techniek?
  • Leer de juiste techniek hanteren om een french te maken zonder een echte smile, maar door twee kleuren vlotjes in elkaar te laten vloeien.
  • Leer de juiste tools te gebruiken.
  • Leer de Babyboom techniek op een eenvoudig en snelle manier aan te brengen.

 

Tijdens deze workshop zal je gedurende 3 uur intensief trainen op de juiste techniek met de juiste gels en tools. Dit wordt een succes in je nagelstudio, zeker weten!

Trainster: Linda

Praktische informatie

Date: 
woensdag, 29 april, 2020
Training center: 
Voor wie?: 
Voor iedereen met basiskennis gelnagels
Duur: 
13u30 - 16u30
Model nodig?: 
Ja
Prijs: 
€  95,00
excl. BTW
Materialen: 
Cursist brengt mee: vijlen, penselen en ontsmettingsproducten. Producten worden ter beschikking gesteld.

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.