ProNails Belgium

MASTER workshop

Als nagelstylist(e) met ervaring en een bomvolle agenda is tijd besparen én tegelijkertijd je inkomsten verhogen van groot belang voor jou. De NIEUWE ProNails 3-in-1 builder gels zijn speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan kwaliteit van het eindresultaat. 

Schrijf je nu in voor één van deze GRATIS MASTER Workshops en leer hoe je de omzet van je salon kan boosten.
LET OP: deze workshop is enkel voor de professionele nagelstylist(e). (Je moet een certificaat basisopleiding en BTW-nummer of een salon contract kunnen voorleggen)

 

Ontdek hoe Audrey haar salonplanning heeft kunnen optimaliseren en waarom ze dol is op de Master Gel.

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Date: 
08/07/2020
Training center: 
ProNails Brasschaat
Nog 6 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW
Date: 
13/07/2020
Training center: 
ProNails Kontich
Nog 5 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW
Date: 
15/07/2020
Training center: 
ProNails Brussels
Nog 8 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW
Date: 
15/07/2020
Training center: 
ProNails Brasschaat
Nog 6 plaatsen beschikbaar
€  0,00
excl. BTW

Pagina's

DUNNER, SNELLER, MASTER


Als nagelstylist(e) met ervaring en een bomvolle agenda is tijd besparen van groot belang voor jou.  Als je diensten aanbiedt, geldt: hoe korter je behandelingen, hoe beter voor jou en je klanten.  De NIEUWE ProNails 3-in-1 builder gels zijn speciaal ontwikkeld om de duurtijd van een behandeling in te korten zonder in te boeten aan kwaliteit van het eindresultaat.  De 3-in-1 builder gels zijn ongelofelijk stevig en komen in twee verschillende soorten:  MASTER LED/UV gel en de ONE LED/UV gel.

 

Om echt alles te halen uit de nieuwe 3-in-1 MASTER LED/UV gel organiseert ProNails een gratis workshop: de MASTER Workshop 

 

Tijdens de MASTER workshops leer je alles over deze nieuwe innovatieve techniek. Leer sneller werken en durf dunner gaan. Met de revolutionaire MASTER LED/UV gel kan je zò uit het potje de dunste, meest natuurlijk ogende gel nagels plaatsen. ProNails verkoopt de 3-in-1 MASTER LED/UV gel enkel aan de professionele ervaren nagelstyliste, met een eigen salon (BTW.nr), die een MASTER Workshop heeft gevolgd. 

 

Workshop Program:


  • Maak kennis met de voordelen van de 3-in-1 MASTER LED/UV gel en de MASTER 
  • Leer de juiste manier om de 3-in-1 MASTER LED/UV gel aan te brengen
  • Hoe bespaar je tijd met de ProNails MASTER Applicatietechniek?
  • Hoe creër je ultra natuurlijk ogende nagels met de MASTER?
  • Ontvang je MASTER Certificaat en geef je business een boost

 

Oefening baart kunst! Een blijvende opleiding is essentieel om te blijven groeien als professionele nagelstylist(e).  Schrijf je nu in voor één van deze GRATIS MASTER Workshops.


LET OP: deze workshop is enkel voor de professionele nagelstylist(e). (Je moet een certificaat basisopleiding of BTW-nummer kunnen voorleggen)