40 JAAR ‘SUMMER CLASSICS’

De ideale feel-good zomerkleur? Die is voor elke klant anders! Eerder licht of pastel, eerder fluo of juist fel? Aan jou om de juiste kleur te adviseren aan de juiste klant. En daar kunnen wij je bij helpen!

Met deze Summer Classics haal jij alle nageltrends in je salon voor de zomer van 2021!

En we hebben nog een extra verrassing! In deze nieuwe zomercollectie vind je ook 6 gloednieuwe LongWear & 3 nieuwe Sopolish kleuren die voordien enkel in Gellak bestonden. Benieuwd welke?

TOON JE WARE KLEUREN

Jouw taak als nagelstyliste is om natuurlijke schoonheid te laten stralen, en om vrouwen te helpen hun ware kleuren te laten zien. Het is onze taak om kleuren te creëren waar je op kunt vertrouwen.

LEES ONS VERHAAL

ProNails staat al 40 jaar aan de top in de nagelindustrie. Van bij de start tot nu.

VIND PRONAILS SALONS

Je handen zijn jouw visitekaartje. Boek nu de perfecte manicure of pedicure! Ben je een professionele nagelstyliste? Hier vind je ook alle Shops & Training Centers in jouw buurt.

INVESTEER IN JEZELF

  We helpen jou groeien  

Onze ambitie is jou te helpen je passie om te zetten naar een succesvolle carrière. Ontdek ons ruim aanbod aan leertrajecten en kies wat bij je past: offline of online opleidingen.

  Digitaal leren 

Wat is een mooiere investering dan die in jezelf? Ontplooi je talent en ga jouw dromen & ambities achterna via onze E-learning programma’s! Zo leer je op je eigen tempo bij, waar & wanneer je maar wilt.

Populaire producten

Laat je inspireren

  Naily News  

Benieuwd naar onze laatste collectie & trend looks?

  Get the Look  

Stap voor stap leren we je hoe deze inspirerende nagellooks te maken.