ProNails Belgium

Longwear

LONGWEAR NAGELLAK
LONGWEAR NAGELLAK

LONGWEAR NAGELLAK

Als vertrouwd merk van beauty professionals vinden we het niet meer dan normaal dat vrouwen vandaag alleen het beste willen. Beauty hoort perfect, gemakkelijk en langhoudend te zijn. Perfecte nagels met een professionele en luxueuze look, en toch ook heerlijk ongecompliceerd?  Het kan met de nieuwe ProNails LongWear Nail Polish.

 

 

The LongWear ColourFix Technology

De LongWear ColourFix Technology is een slimme innovatie die zorgt voor een record houdbaarheid. Na het aanbrengen zullen de LongWear Start, Colour en Finish lagen samensmelten om een sterke hechting te creëren dankzij hun unieke, samenwerkende formules. Deze combinatie maakt LongWear sterker en langer houdbaar dan eender welke gewone nagellak. 

hoe werkt het?


 

hoe breng je het aan?


Je hoeft geen nagelstyliste te zijn om LongWear aan te kunnen brengen. We hebben het borsteltje geoptimaliseerd voor een razendsnelle en makkelijke applicatie: het is plat, afgerond en spreidt mooi uit wanneer je het gebruikt. Heerlijk handig voor thuis! Niets kan echter tippen aan de professionele expertise van een ProNails expert. Laat je favoriete LongWear kleur aanbrengen na een verkwikkende manicure bij jouw favoriete salon, en je handen zullen stralen als nooit tevoren! 

Zoek een distributeur in jouw buurt

Vul je postcode in en vind een distributeur in je buurt

Longwear gespot op social