ProNails Belgium

GÉIS LED/UV

LED - UV GELS

 

 


JE GEL KIEZEN IS EEN PAK GEMAKKELIJKER!


De nieuwe tijdbesparende LED/UV gels garanderen een snellere uithardingstijd, vragen minder vijlwerk verminderd of zelfs geen vijlen meer en werden ontwikkeld om salonbehandelingen korter te maken. Van nu af aan werken alle ProNails gels met de snelheid van LED licht. Ze harden uit onder zowel THE LIGHT als de traditionele UV lampen.

Elke gel heeft zijn eigen unieke kwaliteit, toepassing en techniek. De juiste gel kiezen hangt af van het gewenste eindresultaat, je ervaringsniveau als nagelstylist en het type nagel van de klant. Voor dunne, flexibele nagels zijn Flexi Builder gels het meest geschikt voor een duurzame hechting. Voor normale en sterke nagels zijn Hard Builder gels een uitstekende keuze. Camouflage gels zijn dan weer ideaal om nagelimperfecties te maskeren. Kortom, voor elk nageltype bestaat de ideale gel. Vind meteen wat je zoekt in dit volledige overzicht van de nieuwe ProNails LED/UV constructiegels, georganiseerd per functionaliteit. Kies je gels op basis van functie, kleur, flexibiliteit, applicatiemethode en ervaringsniveau. Alle ProNails LED/UV basisgels harden uit in 30 seconden in The LIGHT (of 2 minuten in een UV-lamp). Alle ProNailsgels harden uit in 60 seconden in The LIGHT (of 2 minuten in een UV-lamp).

 


BASE LED/UV GELS


De ProNails BASE GELS zijn flexibel van nature en zorgen voor een perfecte hechting bij ieder nageltype. Ze verzekeren de hechting van zowel FLEXI als HARD builder gels. Ze bestaan in twee soorten viscositeiten: laag (lopend) voor beginners en erg

laag (erg lopend) voor meer ervaren nagelstylisten. Ze worden aangebracht in een dunne laag om perfecte hechting aan de nagelplaat te garanderen. Ze zijn allemaal transparant op de nagel na uitharding. De Pink Base heeft een zachtroze doorschijnende kleur en is ideaal voor verlenging op sjablonen omdat hij meer zichtbaar is tijdens het aanbrengen.

 

 


FLEXI BUILDER LED/UV GELS


De FLEXI BUILDER gels zijn zowel sterk als flexibel en zorgen voor optimale hardheid en elasticiteit op ieder nageltype. Ze harden allemaal uit in LED/UV licht: 60 seconden in Pro- Nails THE LIGHT of 2 minuten in UV-lampen. FLEXI BUILDER gels worden aangebracht over een ProNails Base Gel (Perfect Base, Clear Base of Pink Base) voor een optimale hechting. De Flexi builder gels zijn ideaal voor studenten en beginnende nagelstylisten en perfect voor verlengingen op sjablonen. FLEXI BUILDER gels zijn beschikbaar in 3 verschillende kleuren: CLEAR, PINK en FROSTED PINK en zijn transparant op de natuurlijke nagel. Ze worden vinger per vinger aangebracht of per 4 vingers met de duimen apart.

 


HARD BUILDER LED/UV GELS


De ProNails HARD BUILDER gels zijn erg harde builder gels, sommige vergelijkbaar met acryl, en daardoor erg geschikt voor het aanbrengen van verlengingen op sjablonen. Ze harden allemaal uit in LED/UV licht: 60 seconden in ProNails THE LIGHT of 2 minuten in UV-lampen. Binnen het HARD BUILDER gamma zijn sommige gels harder dan andere. HARD BUILDER gels kunnen gebruikt worden als basis en als builder gels, maar worden vaker gebruikt over een ProNails Base Gel (Perfect Base, Clear Base of Pink Base) om optimale hechting te bekomen. Dankzij hun hardheid laten ze toe om dunner aan te brengen en zo meer natuurlijk ogende nagels te bekomen. De ProNails Hard Builder gels zijn beschikbaar in verschillende kleuren (CLEAR, LIGHT PINK, MILKY PINK) en texturen (TIXO PINK). Ze worden vinger per vinger aangebracht of per 4 vingers met de duimen apart.

 

 


CAMOUFLAGE LED / UV GELS


Niet iedereen is gezegend met perfect uitziende natuurlijke nagels, maar daar kan jij wel wat aan veranderen! Met de ProNails Camouflage gels kan je eender welke nagelplaat – kort, beschadigd of afgebeten – omtoveren tot een natuurlijk ogend stukje kunst! De camouflage gels zijn beschikbaar in vier verschillende natuurlijke kleuren om bij elke huidtint te passen: nude, peach, milky pink of mask. Deze harde gels zijn voor elk nageltype bruikbaar, ook voor nagelbijters, en geven sterkte en dekking aan de natuurlijke nagel. Dankzij hun maskerende capaciteiten en hardheid, zijn ze perfect om nagelbedimperfecties te camoufleren en een erg kort nagelbed te verlengen. Deze gels zijn optimaal voor een natuurlijke look of een french manicure. Ze kunnen dun aangebracht worden en vragen minimaal vijlen. Ze harden uit in 30 seconden onder THE LIGHT (of 2 minuten in UV) zonder warmtegevoel.

  


REPAIR LED / UV GELS 


Soms hebben klanten een snelle reparatie nodig tijdens een bijwerking. In dit geval wil je dat je reparatie snel, eenvoudig en sterk is. in het ProNails Repair gamma zijn er twee producten die dit kunnen waar maken. De populaire FIBER FORCE is ongelofelijk sterk en ideaal voor het versterken van dunne, zwakke nagels. De EASY FIX is een stevige gel die ideaal is om vorm te geven aan snelle reparaties zonder sjablonen.