ProNails Belgium

Lady of the House Collection

Lady Of The House Collectie

van een beetje excentriciteit ga je niet dood


Als hyacinth bucket, excuse, ‘bouquet’, de wereld iets geleerd heeft, dan is het wel dat rijkdom vanbinnen zit. Ook al is het tussen de twee oren en dat je van een beetje excentriciteit niet doodgaat. Met de nieuwe ‘Lady of the House’ collectie trekt ProNails dit najaar dan ook volop de kaart van de overdaad en eigenzinnige luxe, want More is More!
 

 


NAIL COLOUR TRENDS


 

Bouquet Residence

Groene vingers zonder je handen vuil te maken. Met dit vol boeket diepgroen doe je zelfs het grasperkje van de buren verbleken. Deze effen kleur werd handuitgekozen door de Vrouw Des Huizes. Om evidente redenen.

 

EclecChic

Paars heeft een sprookjesachtige uitstraling. Theatraal maar tegelijkertijd warm en royaal. Deze aubergine tint met rode ondertoon en zacht nacré valt als fluweel op je nagels en steelt keer op keer de show.

 

Ruby Ruby Ruby Ruby

Met dit robijnrood, glanzend als satijn, straal je verleiding uit tot in je vingertoppen. Trek de lijn gerust door naar je oogschaduw en/of eyeliner voor die extra stopping power.
 

   
         

More is More

Meisjesachtig ontmoet ondeugend. Dit full on frambozenrood met glitter is het ideale kleurtje om met je vingers speels door een telefoondraad te glijden.

 

 

Seriously Missguided

Saaie subtiliteit? Geen denken aan. De intensiteit knalt alle kanten uit met dit donkerpaars met multicolour glitter. Deze look vraagt om barokke gewaden en oversized rolkragen die tot net onder je smeulende ogen uitkomen.

 

Blush My Nails

Of je je nagels nu lang of kort, puntig of recht draagt, deze zacht oudroze tint houdt de overdaad subtiel en tussen de lijntjes. Zonder aan pit in te boeten.