ProNails Belgium

WORKSHOP OP MAAT

€  250,00
excl BTW

ProNails is er voor jou!


Kan je in het aanbod aan workshops toch niet meteen je ding vinden? Heb je meer specifieke vragen over een bepaald onderdeel? Denk je dat je meer gebaat zal zijn bij een persoonlijke aanpak?  Dan kan je ons altijd contacteren voor een workshop op maat!

 

One-on-One:

Het voordeel van een workshop op maat is dat we echt one-on-one kunnen werken: één trainer, één "student". Je hebt dan begeleiding bij elke uit te voeren stap en kan meteen alle vragen stellen die je wilt. Er is steeds een trainer die je bijstaat, wat als je iets nieuws leert in het begin een geruststelling kan zijn. De aanpak is op die manier ook persoonlijker: de afstand tussen de trainer en de student wordt minder groot. De volledige aandacht gaat naar jou!

 

Moeilijkheden?

Ook wanneer je een specifiek probleem maar niet onder de knie krijgt is een workshop op maat interessant. Je hoeft op die manier je moeilijkheden niet voor een hele groep te grabbel gooien, maar kan met een experte praten die je voor honderd procent begrijpt en je op de juiste weg kan helpen. Je kan echt diepgaand aan de slag om te oefenen op wat je lastig vindt, en je kan als een volleerde nagelstyliste terug naar huis. Een geruststelling!

 

Omschakeling:

Vind je het moeilijk om je weg te vinden in het ProNails gamma en had je toch liever wat persoonlijk advies gekregen? Ook dan kan je een workshop op maat boeken. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je huidige materialen mee te brengen, zodat onze medewerkers daar een perfect (of zelfs beter?!) alternatief voor kunnen bieden. Je kan ook meteen alles testen en bekijken, wat de keuze makkelijker maakt.

 

Marketing:

Misschien ben je de perfecte marketingstyliste maar wilt het minder vlotten met het promoten van je business? Ook dan kan ProNails je het antwoord bieden. Hoe trek je nieuwe klanten aan? Wat doe je met sociale media? Hoe maak ik mijn nagelstudio bekend? De ProNails salons zijn allemaal pareltjes die in het straatbeeld opvallen!

 

 

Highlights Workshop


  • Privéopleiding: de trainster is er voor jou en jou alleen!
  • Jij bepaalt het onderwerp en hoe je persoonlijke workshop verloopt.

 

Trainster: Sabine

Praktische informatie

Training center: 
Voor wie?: 
Beauty Professional & Beginnende nagelstylisten
Duur: 
3 UUR
Model nodig?: 
Model afhankelijk van het gekozen onderwerp.
Prijs: 
€  250,00
excl. BTW
Materialen: 
Penselen zelf mee te brengen.Andere producten worden ter beschikking gesteld.

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.