ProNails Belgium

Vijl- en Freestechnieken

€  95,00
excl BTW

Bespaar tijd en geld met frezen!


Een freesmachine schrikt vele nagelstylisten af. Ze zijn bang dat ze de nagels van hun klanten zullen beschadigen. Klanten zijn er ook niet altijd fan van. Wie als klant ooit bij een nagelstylist heeft gezeten die verkeerd freest, weet dat dat inderdaad geen prettig gevoel is. Maar bij juist gebruik is een freesmachine een handige tool die je veel tijd kan besparen!

 

Wees niet bang van je freestoestel


Na het volgen van de workshop freestechnieken moet je nooit meer bang zijn dat je je klanten zal pijn doen. We leren je de juiste manier aan om je freesmachine te hanteren. Met een frees kan je namelijk veel preciezer werken dan met een vijl. Bij een freesmachine horen verschillende opzetstukken, de zogenaamde Bits & Bytes. Je komt te weten welk bitje best wordt gebruikt voor welke handeling. Ook is het belangrijk te weten hoeveel druk je moet uitoefenen voor elke handeling. Dit is zeker niet altijd hetzelfde!

 

Je kan trouwens bijzonder veel doen met je frees. Velen gebruiken de frees alleen om de vorige set te verwijderen of bij te vijlen om de nagels klaar te maken voor een nieuwe set. Maar dat is lang niet alles! Je kan de nagels ook perfect in vorm vijlen met een frees! Met het juiste opzetstukje is het ook mogelijk om nagelriemen bij te werken of zelfs de nagel op te ruwen!

 

Als nagelstylist haal je hier zelf 2 onmiddellijke voordelen uit. Enerzijds verloopt een refill sneller, omdat je minder tijd verliest dan wanneer je alles manueel zou wegvijlen. Anderzijds is met een frees werken ergonomisch beter voor jou als nagelstyliste. Vermijd rug- en nekklachten door steeds voorovergebogen te zitten door juist te leren frezen.

 

Nooit meer vijlen?


Toch wel - de opleiding heet niet voor niets VIJL- en freestechnieken! Voor sommige handelingen is de vijl nog steeds de beste oplossing. Voor de fijne afwerking is de vijl vaak nog aangewezen. Je leert tijdens de workshop wanneer je best welk materiaal gebruikt. Efficiënt en correct, met respect voor de gezondheid van de nagels van je klanten!

 

Highlights Workshop:


  • Wat zijn de voordelen van werken met een freestoestel?
  • Hoe moet je je freestoestel correct gebruiken & onderhouden?
  • Welke bits moet je gebruiken met welk toestel?
  • Welk bit heb je nodig voor welke handeling?
  • Wat zijn de correcte bit rotatiesnelheden?
  • Test welk freestoestel jou het beste ligt

 

Uit deze cursus haal je meteen extra omzet! Je wint tijd op een heel eenvoudige manier. Schrijf je snel in om je plaats voor deze workshop te reserveren.

Trainster: Linda

Praktische informatie

Date: 
maandag, 10 februari, 2020
Training center: 
Voor wie?: 
Voor iedereen met een diploma nagelstyliste
Duur: 
09u00 - 12u00
Model nodig?: 
Nee
Prijs: 
€  95,00
excl. BTW
Materialen: 
Producten worden ter beschikking gesteld.

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.