ProNails Belgium

Refill with forms full color

€ 95,00
excl BTW

Wil je een natuurlijk ogende french manicure zetten met gel? Heb je een klant met korte nagels en moet je ze verlengen met een natuurlijke look? Dan moet je gewoon met sjablonen leren werken!

 

Sjablonen zijn de manier om nagels natuurlijk te verlengen en verstevigen. Tijdens deze workshop leer je sjablonen perfect aanbrengen zodat je goed kan beginnen verlengen en opbouwen op de natuurlijke nagels. Hiervoor moet je absoluut kennis hebben van de verschillende mogelijkheden van basis- en bouwgels. Alleen met de juiste producten maak je de perfecte nagel!

 

SJABLONEN FRENCH MANICURE

Verder leer je ook specifiek waarom sjablonen je zo veel mogelijkheden bieden voor het aanbrengen van een french manicure met gel. Doordat je kan vertrekken van een perfect egale basis. Op deze verlenging is een perfecte french manicure aanbrengen erg handig, als je de juiste techniek kent. Naast de correcte vorm, bolling en c-curve is natuurlijk ook de perfecte smile line verhouding uiterst belangrijk!


SJABLONEN CAMOUFLAGE TECHNIEK

Heeft je klant heel korte nagels of heb je te maken met een nagelbijter die van haar vervelende gewoonte af wilt? Dan is ze aan het juiste adres: als je deze workshop achter de rug hebt, moet je geen enkele klant meer in de kou laten staan. Jij kan zelfs de kortste nagels prachtig verlengen!

 

De reverse techniek, die je in deze workshop aangeleerd krijgt, werd speciaal ontwikkeld om klanten met hele korte nagels toch prachtige gelnagels te kunnen geven. Met deze techniek maak je een optische nagelbedverlenging: je zorgt er dus voor dat het rozige gedeelte van het nagelbed er heel natuurlijk uitziet. Door te werken met een omgekeerde smile line kan je meteen ook de juiste verhouding voor een perfecte french manicure aanhouden.

 

Jij wordt een expert in het plaatsen van natuurlijk ogende french manicures bij al je klanten. Ook bij hen die binnen wandelen met hele korte nageltjes!

 

HIGHLIGHTS


 • Leer snel en correct sjablonen plaatsen.
 • Leer een sterke nagelverlenging maken met gel.
 • Leer de juiste c-curve maken om natuurlijk ogende nagels te creëren.
 • Leer met een covergel (camouflage gel) het nagelbed onopvallend te verlengen.
 • Kom het geheim voor de perfecte french smile line te weten!
 • Leer de perfecte french manicure plaatsen op een korte verlengde nagel.
 • Ontdek hoe je met de reverse techniek de perfecte smile line creëert.
 • Kom te weten welke gels je nodig hebt voor deze techniek.

 

PRAKTISCHE DETAILS


 • Timing: Dit is een 3 uur durende workshop.
 • Voor wie: Deze workshop is geschikt voor alle nagelstylisten. Een basiskennis van gelnagels is verplicht.
 • Model: Je moet zelf een model met natuurlijke nagels meebrengen.
 • Materialen: Penselen moet je zelf meebrengen. Andere producten worden ter beschikking gesteld door het ProNails Training Center.

 

 

Trainster: Sylvie

Praktische informatie

Date: 
maandag, 17 juni, 2019
Training center: 
Voor wie?: 
Iedereen die reeds een basiscursus heeft gevolgd. Diploma of certificaat vereist !
Duur: 
3 uur in de namiddag ! Van 13u tot 16u !
Model nodig?: 
Ja, een model met natuurlijke nagels.
Prijs: 
€ 95,00
excl. BTW
Materialen: 
Bij aankoop van producten twv 250 € excl. btw : 1 workshop gratis ! Bij het volgen van de 4 sjabloon workshops : 1 workshop gratis t.w.v. 95 € !

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.