ProNails Belgium

Geltechnieken Workshops

Geltechnieken Workshops

Bespaar geld en tijd door nog vlotter te leren werken. ProNails begeleidt je om de perfecte vijltechniek onder de knie te krijgen waardoor je waardevolle tijd kan besparen. Ontdek slimmere manieren om gelnagels te plaatsen, natuurlijker dan ooit tevoren. In deze workshops leren we je alles om efficiënter gelnagels te plaatsen.  Dit werkt echt. 

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Training center: 
ProNails Gent
Nog 1 plaatsen beschikbaar
€  250,00
excl. BTW

Kan gevolgd worden na afspraak.

Training center: 
ProNails Brakel
Nog 1 plaatsen beschikbaar
€  250,00
excl. BTW
Training center: 
ProNails Brugge
Nog 10 plaatsen beschikbaar
€  250,00
excl. BTW
Training center: 
ProNails Sint-Truiden
€  250,00
excl. BTW

Pagina's

WORD NOG BETER DAN JE AL BENT!


In ons vak moet je de beste zijn. De beste nagelstyliste, de expert op het gebied van nail art en je werkt natuurlijk met topproducten van onberispelijke kwaliteit. Om je werkwijze nog meer te verbeteren, kan je bij ProNails één van de Geltechniek workshops volgen. Je mag erop rekenen dat je tips en tricks te weten zal komen die je meteen kan toepassen in je salon! Beter, sneller, sterker!

 

 

ULTRA NATURAL NAILS: super dunne gelnagels met een natuurlijke look


Toen de babyboom nagels een trend werden, wisten we het zeker: de terugkeer van de perfecte natuurlijke nagel is een feit. Dit effect verkrijg je natuurlijk perfect met gel. Een mooie zachte kleur, de perfecte vorm, glanzend en stijlvol. Maar wat bij gelnagels minder wordt gewaardeerd, is de bolling die zorgt dat de nagel er dikker gaat uitzien dan hij werkelijk is.

 

Terecht, vond ook ProNails. We hebben dus hard gewerkt om een product en techniek te ontwikkelen die ultra dunne, natuurlijk uitziende nagels garandeert zonder te moeten inboeten aan stevigheid. Een sterke gel, geplaatst door een echte professional, levert je klant de nagels op waar ze altijd al van had gedroomd.

 

Hoe je dat doet? Dat kom je te weten op de Ultra Natural Nails workshop!

 

 

VIJL & FREES TECHNIEKEN: Bespaar tijd en verdien geld


Als nagelstyliste weet je natuurlijk dat gelnagels plaatsen maar de helft van het werk is. De andere helft is het correct verwijderen van een vorige set en de nagels in de perfecte vorm krijgen. Dit is letterlijk de basis om op te werken!

 

Misschien heb je tijdens je opleiding nooit met een frees leren werken. Of misschien doe je nog veel met de vijl, terwijl je eigenlijk tijd zou kunnen besparen door met een frees te werken. We leren je tijdens deze workshop wanneer je het beste welke tool hanteert en hoe je dat perfect doet! Je klanten hoeven niets te vrezen als jij een frees gebruikt: jij weet na deze workshop perfect wat je doet!

 

Onze gel techniques workshops zijn de perfecte aanvulling tijdens je loopbaan als nagelstyliste!

 

 

Vragen?

Over de inhoud van de opleiding, je lesgeefster of het leslokaal waar je training zal doorgaan? We geven graag antwoord op al je vragen.