ProNails Belgium

Sjabloontechniek: plaatsen en colour

€  95,00
excl BTW

Sjabloon Technieken: Sjablonen plaatsen & modellage


Klanten komen binnen en willen graag mooie lange nagels… maar ze hebben korte nagels. Of, zo frustrerend, vlak voor ze je bezoeken breekt die ene nagel terwijl ze net allemaal mooi even lang waren! Geen nood, want dat kan jij als nagelstylist makkelijk voor hen oplossen!

 

Het gebruik van sjablonen biedt veel mogelijkheden. Met sjablonen kan je de natuurlijke nagel verlengen en tegelijk verstevigen. Doordat je de verlenging meteen integreert in de gelnagel, krijg je een veel natuurlijker uitziend resultaat. Het voelt ook veel natuurlijker aan voor de klant.

 

Toch blijven veel nagelstylisten vasthouden aan klassieke tips. Vaak maakt tips kleven onderdeel uit van de basisopleiding. Werken met sjablonen is echter net zo makkelijk, eens je er weg mee weet. En dat kan je makkelijk leren op de workshop Sjabloontechnieken 1: Full Colour.

 

Tijdens deze opleiding leer je hoe je een sjabloon perfect plaatst zodat je optimaal kan beginnen opbouwen. Om te beginnen vertellen we je gels je daar best voor gebruikt. Je leert de juiste manier om een sterke, perfecte nagelverlenging te maken met gel. Met een c-curve creëer je natuurlijk ogende nagels.  Daarnaast kom je ook te weten hoe je dan colour gel perfect aanbrengt om een optimale dekking te krijgen en mooi tot aan de rand te werken.

 

Ideaal voor wie momenteel nog met tips werkt en een efficiëntere, meer veelzijdige manier van werken wil leren kennen, of voor wie het werken op sjablonen niet zo wil vlotten zit.

 

Highlights


  • Leer snel en correct sjablonen plaatsen.
  • Leer een sterke nagelverlenging maken met gel.
  • Leer de juiste c-curve maken om natuurlijk ogende nagels te creëren.
  • Ontdek welke gels best werken voor deze toepassing.
  • Kom te weten hoe je colour gel perfect aanbrengt.

 

Praktische Details 


  • Timing: Dit is een 3 uur durende workshop gespreid over een halve dag.
  • Voor wie: Deze workshop is geschikt voor alle nagelstylisten. Een basiskennis van gelnagels is verplicht.
  • Materialen: Penselen moet je zelf meebrengen. Andere producten worden ter beschikking gesteld door het ProNails Training Center

 

 

Trainster: Linda

Praktische informatie

Date: 
woensdag, 22 januari, 2020
Training center: 
Voor wie?: 
Voor de ervaren professionele nagelstyliste, met btwnr., certificaat basisopleiding en die de sjabloontechniek onder de knie heeft
Duur: 
13u30 - 16u30
Model nodig?: 
Ja (met natuurlijke nagels)
Prijs: 
€  95,00
excl. BTW
Materialen: 
De cursist brengt mee: vijlen, penselen en ontsmettingsproducten. Overige producten worden ter beschikking gesteld.

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.