ProNails Belgium

Workshop Sjablonen Plaatsen & Modellage 'Full Colour'

Sjablonen: Naturel & Full Colour

Waar & wanneer

FILTER
SLUITEN
Date: 
14/12/2020
Training center: 
ProNails Brugge
Nog 5 plaatsen beschikbaar
€  95,00
excl. BTW
Date: 
08/03/2021
Training center: 
ProNails Brugge
Nog 5 plaatsen beschikbaar
€  95,00
excl. BTW

SJABLOON TECHNIEKEN: SJABLONEN PLAATSEN & MODELLAGE 


Het gebruik van sjablonen in plaats van tips biedt vele mogelijkheden. Je kan met sjablonen de natuurlijke nagel verlengen en tegelijk verstevigen. Op deze manier integreer je de verlenging in de gelnagel, met een natuurlijkere look als gevolg. Het voelt ook beter en natuurlijker aan voor de klant. Leer in deze workshop hoe je een sjabloon perfect plaatst zodat je optimaal kan beginnen opbouwen. Kom te weten welke gels je nodig hebt om daarna de perfecte gelnagel te creëren met een perfecte diepe kleur. Ideaal voor wie momenteel met tips werkt, of voor wie het werken op sjablonen niet zo wil vlotten!

 

 

PRONAILS SJABLOON TECHNIEK WORKSHOPS


Werken met sjablonen is veel efficiënter dan werken met tips, omdat het tijdbesparend is en je veel meer mogelijkheden biedt als stylist.  ProNails biedt ook volgende Sjabloon Techniek workshops aan:  

 

SJABLOON TECHNIEKEN: SJABLONEN PLAATSEN & MODELLAGE 'FRENCH MANICURE'

Sjablonen gebruiken om nagels te verlengen en verstevigen is ook ideaal wanneer je een french manicure wil aanbrengen. Je vertrekt op die manier van een volledig egale basis. Je moet hiervoor wel eerst leren om sjablonen optimaal te gebruiken, plus met welke gels je precies moet verlengen en bouwen. Een kennis van de basis- en bouwgels is dus zeker nodig!  In deze workshop leer je dus ook optimaal sjablonen te gebruiken, maar we kijken in detail naar hoe je op deze verlenging een perfecte french manicure aanbrengt.  De perfecte smile line verhouding, vorm, bolling en c-curve zijn uiterst belangrijk!

 

SJABLOON TECHNIEKEN: SJABLONEN PLAATSEN & MODELLAGE 'CAMOUFLAGE TECHNIEK' (VR. NAGELBIJTERS)

De reverse techniek werd ontwikkeld om klanten met heel korte nagels of nagelbijters toch prachtige gelnagels te kunnen geven. Je maakt met de reverse techniek eerst een optische nagelbedverlenging met een omgekeerde smile line, en respecteert tegelijkertijd ook de verhouding voor de perfecte french manicure. Dankzij jouw kennis moet je geen enkele klant meer in de kou laten staan.   

 

SJABLOON TECHNIEKEN: REFILL MET SJABLONEN WORKSHOP

Elke klant steeds 10 mooie gelijke nagels geven is het ultieme doel van elke nagelstylist. In deze workshop leer je dat keer op keer te doen. Nagels groeien, en dus komt je klant regelmatig terug om de uitgroei te laten bijwerken. Hoe vijl je de uitgegroeide gelnagels correct bij om een nieuwe prachtige set te kunnen plaatsen?  Je wordt tijdens een refill soms ook geconfronteerd met scheurtjes of barstjes. Hoe voer je deze kleine herstellingen uit? Hoe zorg je ervoor dat je er niets meer van ziet in de nieuwe gelnagel? Je leert ook slim gebruik te maken van verschillende freestechnieken die je veel tijd zullen besparen

 

Geen compromissen: gewoon natuurlijk ogende gelnagels voor iedereen.