ProNails Belgium

Ultra Natural Nails Workshop

€ 95,00
excl BTW

DE LAATSTE MODE IN GELNAGELS: ULTRA NATURAL NAILS


Als het gaat om nieuwe trends, volgt ProNails deze natuurlijk op de voet, zodat we ervoor kunnen zorgen dat jouw salon steeds mee is. En zo ontstond de Ultra Natural Nails techniek: een sublieme combinatie van onze supersterke gel en een unieke plaatsingsmethode.

 

Super natuurlijk gelnagels


Vergeet de traditionele gelnagels met een bolling in het midden. Vergeet dikke tips vooraan. En uitgroei - wat is dat? Tijdens deze workshop leer je hoe je flinterdunne gelnagels plaatst. Niemand zal het verschil zien met een natuurlijke nagel! En toch superstevig!

 

HOE ZET IK DE PERFECTE GELNAGELS?


Om dit resultaat te bekomen, combineer je een nieuwe techniek met een uniek gelproduct. Fiber Force is onze sterkste gel ooit. Doordat er glasvezel in verwerkt zit, kan je deze heel erg dun aanbrengen zonder dat hij aan stevigheid verliest. Door de nieuwe techniek toe te passen, waarbij je de natuurlijke kromming van de nagel gaat gebruiken in plaats van een bolling in het midden, mag je zeker zijn van een prachtig en heel natuurlijk resultaat. En dat gedurende vier weken! Je maakt dus meteen komaf met alle vooroordelen die nieuwe klanten zouden hebben bij gelnagels! Maar ook je huidige klanten zullen verrast zijn! Wie wil er nu geen perfecte nagels, overal, altijd?

 

Het zit 'm niet alleen in het product natuurlijk. Jouw perfecte techniek is een must om deze nagel stevigheid te geven. Alleen zo kan je je klanten garanderen dat hun nagels mooi zullen blijven. En dat leer je op deze workshop. De perfecte, natuurlijk uitziende gelnagel bestaat écht!

 

HANDS-ON TRAINING


Tijdens de workshop ga je meteen aan de slag. Je leert tips en tricks uit eerste hand en past deze ook meteen toe. Je zal zelf versteld staan hoe snel je prachtige resultaten bereikt. Oefen eerst perfecte dunne gelnagel, en gebruik deze verder als basis voor een Colour Gel. Onze professionele trainers sturen je bij waar nodig!

 

HIGHLIGHTS WORKSHOP


  • Wat is de ProNails Ultra Natural Nails techniek?
  • Hoe moet je de UNN-techniek toepassen om dunne, fijne en sterke nagels te plaatsen?

  • Leer hoe deze nieuwe techniek een win-win kan zijn voor jouw klanten

 

Dit is wat je altijd al hebt gemist in je salon! Reserveer dus snel je plaats door in te schrijven op deze workshop!

 

Trainster: Sylvie

Praktische informatie

Date: 
maandag, 3 juni, 2019
Training center: 
Voor wie?: 
Iedereen die reeds een basiscursus heeft gevolgd. Diploma of certificaat vereist !
Duur: 
3 uur in de voormiddag ! Van 9u tot 12u !
Model nodig?: 
Ja, model met natuurlijke nagels
Prijs: 
€ 95,00
excl. BTW
Materialen: 
Bij aankoop van producten twv 250 € excl. btw : workshop gratis !

Meer informatie over deze opleiding?

Contacteer ons per e-mail of telefonisch. We geven graag antwoord op al je vragen.