ProNails Belgium

Essential Brushes

Essential Brushes

Essential Brushes

1. Prime Brush

  • Perfect aanbrengen van primer
  • Prachtige nail art designs, o.a. Zhostovo-techniek

De N°1 is het eerste penseel dat je gebruikt tijdens een gelapplicatie. Je gebruikt hem om perfect gedoseerd primer aan te brengen. Dankzij de vorm kan je tot dicht tegen de nagelriemen werken voor een mooi, egaal resultaat. Daarnaast kan je met dit penseel ook, o.a. de Zhostovo-techniek toepassen en prachtige nail art designs creëren

 

2. Unlimited M Brush

 

  • Perfect aanbrengen van base gels / colour gels / gloss gels

Basisgels, kleurengels, glansgels? De N°2 kan het allemaal. Je zal versteld staan van het verfijnde resultaat. Dankzij zijn vorm kan je tot dicht tegen de nagelriemen werken. Ook beschikbaar in een bredere versie. (Unlimited L Brush).

Essential Brushes

3. UNLIMITED L BRUSH

  • Perfect aanbrengen van base gels / colour gels / gloss gels

De N°3 is iets breder dan de N°2 (Ulimited M Brush) en perfect om basisgels, kleurengels en glansgels aan te brengen. Hij werkt razendsnel en bovendien kan je tot dicht tegen de nagelriemen werken.

 

4. PYRAMID BRUSH

  • Perfect aanbrengen van builder gels

Dankzij de unieke piramidevorm van de N°4 kan je je bouwgel op een precieze, gemakkelijke en snelle manier aanbrengen. De puntige vorm van dit penseel leent zich ook perfect voor nail art doeleinden.

 

5. PREMIUM BRUSH

  • Perfect aanbrengen van colour gels

Met dit penseel kan je je kleurengel op een zeer fijne manier aanbrengen. Het is vervaardigd uit twee verschillende hoogwaardige harensoorten. Met de N°5 kies je voor het beste van twee werelden: de kleur wordt moeiteloos opgenomen én je kan zeer precies te werk gaan.

TIP: We raden aan om je kleur en gel penselen te scheiden door bijvoorbeeld gebruik te maken van de meegeleverde kleurringen.