ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Profitable holidays and happy selling.

Winstgevende feestdagen en gelukkige klanten.

Op 26 11 2018 in


Het eindejaar staat gelijk aan de drukste shopping periode van het jaar. Iedereen is op zoek naar het perfecte cadeau. Wist je dat 1 op 3 shoppers liever een ervaring schenken in plaats van een traditioneel geschenk. Om écht perfect te zijn, moet een cadeau ook een persoonlijke toets hebben. Daarom kopen veel mensen producten waar ze zelf dol op zijn. Zo voelt het alsof ze hun persoonlijk geheimpje delen.


Allemaal supergoed nieuws voor jou als beautyprofessional. Jij biedt de luxueuze beautyervaringen waar je klanten dol op zijn, dus jouw salon is de ideale plek om het perfecte cadeau te scoren. We zetten enkele handige tips op een rijtje die je zullen helpen om een zalig en succesvol eindejaar tegemoet te gaan.

 

BEDANKT VOOR EEN MAGISCH JAAR


Jouw klanten zijn druk bezig met het uitzoeken van het perfecte cadeau voor hun geliefden. Dit is het ideale moment om jouw klanten te bedanken. En er is geen betere manier om je appreciatie te tonen naar je trouwe klanten dan met een fijne attentie.

Dit jaar verras je hen met een staaltje Vitamina Cuticle oil in een prachtige kerstverpakking.
Durf dit cadeautje te gebruiken om het gesprek aan te gaan met je klanten Vraag haar bijvoorbeeld of ze al haar cadeaus heeft gekozen? Met andere woorden: is ze nog op zoek en kan jij haar het perfecte cadeau aanbieden.

 

HET PERFECTE CADEAU VOOR IEDER BUDGET


Verlos je klanten van de keuzestress en voorzie mooie samengestelde cadeaus die perfect beantwoorden aan hun noden. Maak van jouw salon dé plek waar je moet zijn voor hét perfecte cadeautje. Doe het denkwerk voor je klanten en maak klant-en-klare cadeausets in ene handige verpakking die er prachtig uitziet onder elke boom.

Hou ook rekening met verschil in budget: we geven 20 - 25€  voor vrienden en kennissen en 50 – 75 € voor hechte vrienden en familie. Voorzie bijvoorbeeld een Foot Care-set, een Hand Care-set en een manicure-set met LongWear.

(Foto links: Gift Bag - Softening Balm - Cooling Leg & Foot Lotion   , Foto midden: Deep Defense Hand Serum - Anti-Age Rich Hand Cream - Vitamina Cuticle Oil , Foto rechts: LongWear Start - LongWear Colour- LongWear Finish - Cuticle Care Pen - Nail Serum )

 

GEVEN IS KRIJGEN


Wanneer je je klanten het staaltje Vitamina Cuticle Oil cadeau doet, zullen zij je op hun beurt verrassen door terug te komen voor meer. Bereid je dus voor op super enthousiaste klanten, die niet meer zonder kunnen. Bestel je display en sla voorraad Vitamina Cuticle Oil in. Voeg er een promotie aan toe die niemand kan weerstaan en de flesjes zullen de deur uitvliegen. Beloofd!

Fijne feestdagen! En veel verkoopplezier!


NET OP TIJD VOOR KERST

Ben je nog altijd op zoek naar het perfecte cadeautje voor je klanten. Bestel vliegensvlug onze Holiday Gift met 60 staaltjes Vitamina Cuticle Oil.Terug naar het overzicht