ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
perfect gemanicuurde handen om die ring te tonen

All you need is love... and perfectly manicured hands to show off that ring!

Op 24 05 2016 in

 

We hebben allemaal wel onze eigen redenen om onze klanten graag te zien. Je hebt er waar je echt altijd een gezellige babbel mee hebt. Je hebt er die altijd dolenthousiast zijn over je werk. En dan zijn er ook die je kunstzinnige kantje uitdagen door een coole nail art te vragen. Maar waar we stiekem allemaal totaal gek op zijn: bruidjes! Hun geluk kan sowieso al niet meer op! En jij kan ervoor zorgen dat deze dames nog meer stralen op hun grote dag! Een ideale gelegenheid ook om nieuwe klanten binnen te halen.

 

JE HANDEN IN DE SPOTLIGHT

Uit onderzoek van ProNails blijkt dat 80% van de vrouwen af en toe nagellak draagt en slechts 10 % kiest voor gel- of kunstnagels. Wanneer vrouwen in het huwelijksbootje stappen, overwegen ze echter vaak om voor de eerste keer het nagelsalon te bezoeken. Alle ogen zijn tijdens de grote dag immers voortdurend op de handen van de bruid gericht.

 

Tijdens je huwelijksdag staan je handen constant in de spotlight: wanneer je het bruidsboeket draagt (én later op de dag weggooit), wanneer je je handtekening zet en als jouw ‘husband-to-be’ die prachtige ring om je vinger schuift. Al die bijzondere momenten worden bovendien vastgelegd door een fotograaf. Nog maar te zwijgen over de Instagrampost van je geringde vinger die je trots zelf de wereld instuurt. Logisch dus dat bruidjes willen dat hun handen en nagels er perfect uitzien!

 

Natuurlijke NAgels

Dat vrouwen liefst trouw blijven aan hun natuurlijke nagels - die ze occasioneel eens lakken – hebben we bij ProNails goed begrepen. Met onze Sopolish Protect&Peel behandeling bieden we een semi-permanente nagellak die zo’n twee weken houdt en die nadien zelf gemakkelijk thuis verwijderd kan worden. Ideaal dus voor bruidjes die geen fan zijn van gel-of kunstnagels maar die wél een onberispelijke manicure wensen op hun droomdag.

 

Wil jij ook het favoriete nagelsalon worden voor toekomstige bruidjes? Zorg dan zeker dat je alle juiste kleuren en nageldecoratie in huis hebt.

 

Niet helemaal zeker met welke nail looks je een bruid kan laten stralen? Schrijf je in voor een workshop Wedding Nails en leer prachtige nieuwe looks voor elke bruid!

 Terug naar het overzicht