ProNails Belgium

Terug naar het overzicht

Waarom de Vision Pro 700 een must is!

Op 10 04 2019 in

 

Als nagelstylist besteed je een groot deel van je dag aan het bijvullen van nagels. Dat betekent dat je constant oude gel wegvijlt en de nagels van je klanten bijwerkt om nieuwe nagels te zetten. Kan je nagelfrees dat aan? Grijp je kans met beide handen en geef opnieuw vorm aan je manier van werken. Met de nieuwe Vision Pro 700 til je je werk naar een hoger niveau.


Onze nagelexperten vertellen je er meer over!

“De Vision Pro 700 frees is écht de Rolls Royce onder de nagelmachines. Zijn kwalitei is ongeëvenaard! Deze frees is super professioneel en kan gemakkelijk intensief gebruikt worden, zonder aan kracht in te boeten. Machines verliezen al eens hun vijlvermogen doorheen de jaren, maar deze schoonheid blijft steeds even effectief als tijdens het eerste gebruik.

Hij geeft je volledige controle over wat er gebeurt en hoe snel of traag je vijlt. Ben je een beginner? Dan past de machine zich aan aan jouw snelheid. Al meer ervaring en werk je graag wat sneller? Geen probleem! De VP700 gaat tot maar liefst 30.000 TPM. Jij beslist hoe snel je werkt. Je snelheid is trouwens altijd duidelijk af te lezen op de machine.

 

Ben je rechts-of linkshandig? Heb je een favoriete snelheid om gel te verwijderen en weer een andere voor het fijnere werk? De VP700 onthoudt het voor je met zijn handige geheugenfunctie. Zelfs als je hem deelt in je salon, want iedereen kan zijn eigen instellingen bewaren.

 

En dan ‘last but not least’: deze machine zorgt voor mij en mijn gezondheid. En dat maakt hem echt van onschatbare waarde. Het handstuk heeft een ingebouwde stofzuiger, dus alle fijn stof wordt meteen opgezogen. De frees helpt ook bij de dagelijkse ongemakjes die je als nagelstylist al eens ervaart. Vaarwel nagelglitters! Vaarwel nekpijn!

- Sandrine Roelants, Head International Trainer at ProNails.

 

Wil je deze machine aan het werk zien en er meer over leren? Klik dan hier

 

“Ik leid al jaren ProNails-studenten op en we gebruiken deze machine in ons trainingscentrum. Elke student kan de machine aanpassen aan haar eigen niveau. Zo kunnen ze langzaamaan beginnen en dan stilaan sneller werken, naarmate ze meer ervaring opdoen. Soms heb ik wel 15 studenten tegelijk in mijn klas, die allemaal gelnagels aan het bijvijlen zijn. Dankzij de Vision Pro 700 hoef ik me nooit zorgen te maken over de hoeveelheid stof en de gezondheidsrisico’s die daarmee verbonden zijn. De VP700 zuigt echt alle stof op.

Nog een voordeel? De Vision Pro 700 is echt bijzonder stil, zelfs als je er 15 tegelijk gebruikt. Ik hoef nooit te roepen en mijn studenten kunnen me zonder problemen horen. Net wat je nodig hebt in je salon. Je nagels laten doen is echt een relaxmomentje voor klanten. Als je dan een luide machine gebruikt, dan verpest je de sfeer. Het maakt bovendien de sociale interactie met je klanten erg moeilijk. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar dat is het wel. Want je creëert net die band met je klant terwijl je aan het werk bent.

 

En dan als laatste: ik houd van praktische machines. De VP700 is erg makkelijk in onderhoud. Hij laat je trouwens zelf weten wanneer dat nodig is.

 

Dan nog voor alle VP700-gebruikers een geheime tip om je machine in topconditie te houden! Vervang niet alleen de stofzak zodra het lichtje aangaat en de filter om de 5 stofzakken, zorg er ook voor dat je aan het einde van elke werkdag even kort de tijd neemt om  het  handstuk  schoon te  maken met de bijgesloten borstel.  Een kleine inspanning, maar een wereld van verschil voor je machine.

–Marina Van Der Donck, training Academy

 

! Ga nooit elektrisch vijlen zonder de juiste opleiding! Volg een workshop aan het ProNails Academy Center in jouw buurt en we leren je alle tips & tricks voor het beste en veiligste resultaat. Data en locaties vind je hier.Terug naar het overzicht