ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Sopolish Soak or Peel

Sopolish Soak of Peel

Op 26 09 2018 in

 

LATEN WE BEGINNEN MET DE Sopolish Easy Soak


 

Wat is “Sopolish Easy Soak”?


Een nieuwe en verbeterde formule van de Sopolish Start ( een gel polish basecoat), die sneller en makkelijker soak-off verwijderen mogelijk maakt, terwijl de langdurige Sopolish voor minstens 14 dagen gegarandeerd blijft. 

Hoe breng je het aan ?

De Sopolish Easy Soak is een eenvoudige Brush-on applicatie. Ontvet de nagelplaat met Sopolish Cleanse en breng hierna 1 dunne laag Sopolish Easy Soak aan op alle 5 de nagels en laat ze uitharden in de Smart Light voor 30 sec full. Vervolgens breng je de gewenste kleur aan en eindig je met je favoriete gloss look (Sopolish Shine, Shimmer of Matt). Het resultaat? Eeen professionele en natuurlijke look, elke keer opnieuw.
 

Hoe verwijder je de Sopolish?

Verwijderen gebeurt professioneel in het salon dankzij een soak-off systeem van 5 minuutjes dat zacht en niet-schadelijk voor de nagels is. 
 

Voor wie is de Sopolish Easy Soak het meest geschikt ?


Deze efficiënte salonbehandeling is geschikt voor elk nageltype en kan zowel op handen als voeten worden gebruikt.
Deze salonbehandeling is perfect voor terugkerende salonklanten.

 

Onze tweede sopolish applicatie is Sopolish Easy Peel.


 

Wat is de Sopolish Easy Peel?

Deze gel polish basecoat garandeert langdurige Sopolish perfectiegedurende meer dan 14 dagen en heeft een gemakkelijke peel-off methode.
 

Hoe breng je het aan ?

De Sopolish Easy Peel is een eenvoudige Brush-on applicatie. Begin met het ontvetten van de nagelplaat met Sopolish Cleanse and apply one thin layer of Sopolish Easy Peel.  Deze laag moet niet uitgehard worden, je laat het gewoon drogen aan de lucht voor 30 sec. Vervolgens breng je de gewenste kleur aan en eindig je met je favoriete gloss look (Sopolish Shine, Shimmer of Matt). Het resultaat? Eeen professionele en natuurlijke look, elke keer opnieuw

Hoe verwijder je de Sopolish ?

Je kan het gewoon afpellen met de hulp van een Polish Corrector Pen en een Cuticle Cleaner. Of je het nu thuis verwijderd of je laat het in het salon doen, het belangrijkste is dat het je nagels niet zal beschadigen met de Sopolish Easy Peel Applicatie.
 

Voor wie is de Sopolish Easy Soak het meest geschikt ?


Deze behandeling is geschikt voor de handen en kan gebruikt worden voor alle nageltypes. Ze is niet geschikt voor voeten. Gebruik altijd de Sopolish Easy Soak voor Sopolish op je tenen. De bonus van de Sopolish Easy peel is dat je klanten zelf de keuze hebben hoe ze de Sopolish verwijderen: thuis of in het salon. Verwijderen in het salon duurt slechts een paar minuten en je bent klaar voor een nieuwe kleur op je nagels.

 

Welke applicatie heeft jouw voorkeur? Share jouw #sopolish op Instagram. @pronails_hqTerug naar het overzicht