ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
nagelstudio antwerpen

Eén nagelstudio, drie generaties nagelstylistes in Antwerpen

Op 08 04 2015 in

 

Ons nieuwe lente-zomer seizoen is volledig geïnspireerd op het waarmaken van je dromen. We zetten je aan het denken dankzij uitdagende namen voor onze nieuwe kleuren. Dare To Dream, Spread Your Wings – het is NU tijd voor jou, en voor niemand anders. Boeiende dingen gebeuren pas als je je comfortzone verlaat… Dat weten ook Anny, Lizzy en Amor.

 

Drie nagelstylistes in nagelstudio Antwerpen


… en dan nog familie ook. Je zou denken dat dat spannend kan zijn, en dat is het ook, maar volgens de dames in de positieve zin: ze inspireren elkaar constant. Lizzy verliet haar job als bediende om een eigen nagelstudio in Antwerpen te beginnen, en heeft daar nog geen moment spijt van gehad. Na een opfrissingscursus om zich tot het Premium niveau te perfectioneren, viel ze helemaal voor het ProNails Premium Salon concept. En nu heeft  dus een nagelstudio in Antwerpen die er fris, stijlvol en spiksplinternieuw uitziet!

 

Niets lukt zonder opleiding


De droom die Lizzy had, en waar ze de moed voor had om ‘m waar te maken, werd volledig gesteund door haar gezin. Haar dochter Amor was zelfs zo enthousiast dat ze prompt besliste om ook een opleiding tot nagelstyliste te volgen om zo haar mama te kunnen helpen in de zaak. Maar niet alleen zij werd aangestoken door Lizzy: ook Lizzy’s mama Anny is in opleiding om ook een handje toe te kunnen steken. Zij vinden een opleiding nagelstyliste onmisbaar: alleen op die manier kan je de klanten de professionaliteit bieden die ze verdienen.

 

 

Een nagelstudio in hartje Antwerpen


Van een job als bediende, naar zelfstandig nagelstyliste: daar komt heel wat bij kijken. Maar Lizzy, Amor en Anny zien het helemaal zitten. Dankzij de ideale ligging van hun nagelstudio in het centrum van Antwerpen, kunnen ze een breed publiek helpen. De klanten kunnen na hun bezoek aan de nagelstudio wat gaan shoppen of genieten van een koffietje in een gezellige bar. Aan de motivatie van de dames zal het alleszins niet ontbreken!

Plan jij ook een carrièreswitch? Is het ook tijd voor jouw dromen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je bij met raad en daad.

 

 

 Terug naar het overzicht