ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
carrièreswitch

Toe aan een carrièreswitch? Word nagelstyliste!

 

Nagelstyliste is een geweldig beroep. We zijn er zeker van dat iedereen die als styliste werkt dat zal beamen. Klanten komen binnen met een uitgegroeide set gelnagels, een afgeleefde semi-permanente nagellak of hun handen zijn dringend toe aan een zachte manicure. En jij bent degene waardoor zij één voor één een beetje later lachend je salon verlaten. Heb je er ook altijd van gedroomd om creatief aan de slag te gaan met handen? Ga je watertanden wanneer je een set nieuwe gelnagels ziet? Teken je constant nailart-ideetjes op je dossiers op het werk? Misschien moet je dan wel een carrièreswitch maken!

 

Carrièreswitch maken moeilijk? Hmmm…


We moeten eerlijk zijn: nagelstyliste word je niet in een uurtje. Zelfs niet in een dag, en eigenlijk ook niet in een week. Nagelstyliste worden is een proces dat begint met een doorgedreven opleiding, en daarna is het oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Maar dat doe jij natuurlijk graag! Bij ProNails houden we niet van half werk.

Als je bij ons je carrièreswitch begint en een opleiding nagelstyliste volgt, wil dat zeggen dat je alles te weten komt. Je leert tips kleven, maar je leert ook verlengen met sjablonen. Je leert de voordelen van verschillende soorten gel, zodat jij later kan kiezen waar je het liefst, het best en het snelst mee werkt. Je leert kleuren perfect dekkend plaatsen, en je zal de smile line verwensen... in het begin! Maar wij zijn er zeker van dat je na onze opleiding wel perfect je weg zal vinden.

En dat is natuurlijk ook nodig. Een carrièreswitch maken doe je niet als een bevlieging. Je doet dat weldoordacht. Je slaat een nieuwe weg in, en gaat er volledig voor. Wij staan dan ook volledig achter jou. En dat kan alleen door je écht de kneepjes van het vak te leren.

 

 

 

Carrièreswitch? Gewoon doen!


Ook toe aan een carrièreswitch? Nog vragen, of nog niet helemaal zeker? Wij helpen je graag. Je kan ons steeds bereiken voor meer informatie.

Ben je al nagelstyliste maar staan je activiteiten op een naar jouw mening te laat pitje? Misschien is het tijd om nieuwe klanten aan te trekken met Sopolish Protect and Peel. Laat dan zeker je salon certifiëren zodat deze nieuwe klanten de weg vinden naar jouw salon. Benieuwd? Laat ons iets weten op 03/669.61.67 of stuur gerust een mailtje naar info@pronails.com.

 

 

 

 

 Terug naar het overzicht