ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
estetika beurs 2015

Estetika Beurs 2015

Op 19 02 2015 in

 

Zien we jou ook binnenkort op de Estetika beurs 2015? Estetika is dé vakbeurs voor beautyprofessionals. Je zou misschien denken dat vooral jullie daar veel aan hebben, maar niets is minder waar. Wij zien Estetika als een kruisbestuiving: jullie leren van ons nieuwe technieken en trends, maar jullie verhalen dagen ons elke keer weer uit om te blijven ontwikkelen. Dat maakt deze beurs er eentje om niet te missen!

 

Nieuwe snufjes op de Estetika beurs 2015


We beginnen bij de basics: onze nieuwe gelpot, gelanceerd op de vorige Estetika beurs. Wie gel plaatst, weet dat dit echt geen detail is: een goede gelpot kan je helpen efficiënter te werken. Dank zij jullie input hebben we deze pot tot het meest efficiënte werkinstrument kunnen maken in de sector. Geen kruipende gel meer! Dank zij de handige afstrijkrand nooit meer lekken of vlekken.

De nieuwe Vision Pro 700 is een knap staaltje nieuwe technologie dat je kan komen ontdekken. Deze uiterst efficiënte frees werkt met ingebouwde afzuiging, is nagenoeg geruisloos en zeer eenvoudig te onderhouden. Doordat deze frees alleen met bits van hoge kwaliteit werkt, lever je altijd perfectie af. Ben je nog niet zo vertrouwd met frezen? Dan kom je op de beurs meer te weten over onze cursussen!

 

Estetika beurs 2015: ontdek nieuwe producten


Maar we hebben natuurlijk ook nieuwe producten klaar! Om te beginnen is er de Fiber Force. Deze gel is met glasvezel versterkt, wat hem ideaal maakt om probleemnagels te behandelen (gescheurd, gebroken, lepelnagels of nagelbijters). Verder is er nu ook de Crystal Seal: de perfecte compagnon voor een french manicure. Deze brush-on-gloss blijft glanzen en vergeelt nooit!

En dan hebben we het nog niet gehad over de nieuwe kleuren… Het wordt een prachtige lente en een zonnige zomer!

 

Breng ons zeker een bezoekje!


Wie nageltrends zegt, zegt ProNails! Op onze stand op deze beauty beurs leer je deze en nog veel meer nieuwtjes kennen en kan je terecht om ons ruim assortiment aan hand-, voet- en nagelverzorging verder te ontdekken. We staan je graag te woord! Ook doen we op de beurs speciale demonstraties en promo’s en die wil je natuurlijk niet missen!

Wij zijn natuurlijk ook benieuwd naar jullie verhalen. Op zoek naar een gel die bij je past? We tonen ze graag. Is je salon aan een nieuwe vibe toe? Dan laten we je het Premium Salon-concept eens zien. Kom ons inspireren!

Tot dan!

 

 

 

 

 Terug naar het overzicht