ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Brushes

Wat is jouw geluksgetal?

Op 06 11 2018 in

Jouw penseel is jouw instrument. Het wordt een deel van je. En uiteindelijk zal je gewend geraken aan dat ene specifieke penseel.... Jouw ultieme geluksgetal!  Ontdek hier het favoriete penseel voor gel, kleurgel, of nail art van onze stylistes.

– Patricia Lima

"Eerlijk gezegd, ik ben dol op alle ProNails brushes. Ze zijn uitstekend: super licht en ze zien er altijd spiksplinternieuw uit, dankzij het materiaal waaruit ze gemaakt zijn. Ook het gedraaide design van de steel is nuttig. Zo kan ik als trainer goed checken of mijn studenten de one-stroke techniek juist toepassen. Als ik er dan toch eentje moet kiezen, dan ga ik voor nummer 14. Daar kan ik probleemloos en razendsnel mooie bloemblaadjes mee tekenen.” 

ProNails n°14 Spiky Brush – ref. 29086
Gebruikt voor: Snel bloemontwerpen zetten met de One-Stroke techniek

 

 - Noemie Milieri

“Mijn favoriet is nummer 7 omdat ik er heel kleine details mee kan creëren. De dunne, spitse punt is ideaal voor dunne lijntjes. Ik hou van gedetailleerde ontwerpen en met dit penseel kan ik alles doen wat ik wil: bloemen, lijnen, puntjes ... het is een enorm veelzijdig brush!" 

ProNails n°7 Pointy Brush – ref. 29078
Gebruikt voor: De meeste gedetailleerde Nail Art ontwerpen.  

 

– Monica Sacco

“Mijn favoriete brush is nummer 13. Ik gebruik het om one-stroke nail art te creëren. Daar is het perfect voor omdat het de juiste flexibiliteit heeft om het ontwerp en de kleuren af te lijnen, wat niet zo makkelijk is. Ik ben echt blij dat ik dit penseel ontdekt hebt.”.  

ProNails n°13 Cut Off Stroke Brush – ref. 29085
Gebruikt voor: Prachtige One-Stroke ontwerpen


 

– Natalya Grudinina

 "Mijn favoriete penseel is nummer 1 omdat je er de prachtige Zhostovo-nail art mee kan creëren waar ik zo gek op ben. Het is ook een ontzettend veelzijdig penseel, ik gebruik het voor allerlei verschillende toepassingen". 

ProNails n°1 Prime Brush - ref. 29072
Gebruikt voor: Perfect aanbrengen van primer, Prachtige Nail Art design, zoals met de Zhostovo-techniek

 

– Sandrine Roelants

 "Mijn favoriete brush is nummer 5. Gekleurde gels aanbrengen was nog nooit zó sensueel! Het is het ultieme penseel om ze heel eenvoudig aan te brengen. Dankzij de haren breng je de kleur super dun aan, zonder strepen of foutjes. Werkt zelfs bij heel moeilijke kleuren zoals hele lichte of de metallics. Dit penseel is een echt icoon, zoals Chanel N° 5!" 

ProNails n°5 Premium Brush – ref. 29076
Gebruikt voor: Perfect aanbrengen van Colour Gels


– Gerlaine Jaramillo

Ik gebruik deze brush heel graag om Dandelion Flower ontwerpen te maken. Super gemakkelijk en het ziet er prachtig uit. Dit is ook het ideale penseel om het Aurora Effect poeder over je kleuren aan te brengen, zodat je dat geweldige regenboogeffect krijgt.”

ProNails n°16 Stamp Brush – ref. 29088
Gebruikt voor: Stamp Art ontwerpen met Nail Art poeders of gel paint


– Sofia Cassetti

“Ik kies nummer 6 omdat het echt licht en ergonomisch is. De micro-punt helpt je in het creëren van betere nail art zodat ik een betere en preciezere styliste wordt.” 

ProNails n°6 Shorty Brush – ref. 29077
Gebruikt voor de meest gedetailleerde nail art designs. 
 

– Maricica Panaitiu

Mijn favoriet is nummer 10 omdat ik er heel wat Nail Art mee kan zetten. Het penseel is handig in gebruik, flexibel en zacht." 

ProNails n°10 Punky Brush – ref. 29082
Gebruikt voor: Gecontroleerd aanbrengen van Nail Powders, Mooie overgangen tussen kleuren


– Rossela Cascella

“Mijn favoriete penseel is nummer 15. Het is echt heel vernieuwend met die 3 punten. Daarmee is het een stuk makkelijker om one-stroke ontwerpen aan te brengen. Dankzij het centrale, iets langere deel kan je heel makkelijk super dunne streepjes en kleine puntjes zetten." 

ProNails n°15 Petal Brush – ref. 29087
Gebruikt voor: Snel bloemontwerpen zetten met de One-Stroke techniek

Heb jij een favoriet penseel? Deel jouw verhaal #MyPNBrush #ProNailsTerug naar het overzicht