ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
Geef je nagels een lentefris gevoel.

Spring is in the air with our new colours!

Op 24 05 2016 in

 

De lente! Tijd voor een grondige opfrisbeurt voor je salon.  

Hmmm... aaaahh! Ruik je dat?! De lente is echt al in het land! We zijn helemaal klaar voor een nieuwe vibe! Laat die zonnestralen en die warme temperaturen maar komen, want dat zien we al volledig zitten! Hoe dat komt? Wel, eenvoudig. Na warme feestdagen vol van gezellige dinertjes en glaasjes bubbels hier en daar, is het echt tijd geworden voor een grondige opruimbeurt. Niet alleen je huis moet eraan geloven, ook je werkruimte kan een opfrisbeurt gebruiken. Je bent die lenteschoonmaak vast al helemaal aan het plannen, of niet soms?

 

Frisse kleuren voor op je nagels


Maar we hebben nog een simpelere manier om je helemaal onder te dompelen in fruitige frisheid die helemaal geen aanpassingen aan je menu vraagt... De kleurtjes uit de LA Juice Bar collectie zijn perfect voor wie niet houdt van smoothies, maar toch helemaal happy wil worden! Echte kleurvitamientjes voor je humeur!

  • Gotta Goji is voor wie echt toe is aan powerfood - powerkleur voor je nagels! #GottaGoji
  • Breng wat van de jungle in huis en draag Jungle Power - je zal verbaasd zijn wat een prachtig canvas dit vormt voor al je zomerse felgekleurde outfits! #JunglePower
  • Pastel Kiwi is fris en zomers maar geeft je vooral een vlotte moderne look. #PastelKiwi
  • Be A Pineapple is perfect voor wie zacht is vanbinnen met een tropisch ruw kantje langs buiten. Een beetje een onverwachte twist, met een kroon erop! #BeAPineapple
  • Voor Whatta Watermelon kiezen is altijd slim: oranjeroodroze - alles tegelijk, stralend en vrolijk! #WhattaWatermelon
  • Wie kiest voor LA Street Style heeft het helemaal begrepen: een city chic look begint bij je nagels! #LAStreetStyle

 

Kies wat het beste bij je past!


Zoals altijd bestaan de nieuwe trendkleuren zowel in nagellak, Sopolish en Gellak. Je kan alle nieuwe kleuren terugvinden op de website. Zo kan elke klant in het salon haar favoriete kleur kiezen en ze dragen zo lang ze zelf wil. 

Toch nog niet genoeg met deze powerfood voor je mood? Dan kan je de nagels nog altijd een extra boost geven met de Let's Get Fruity nail stickers! Stukjes watermeloen, een mini-ananas of funky flamingo's - doe gewoon eens lekker gek!

 

Jouw humeur kan alvast niet meer stuk!

 

 Terug naar het overzicht