ProNails Belgium

Terug naar het overzicht
LongWear Nail Polish

Nieuw: LongWear nagellak

Op 11 10 2016 in

 

Tot tien dagen perfecte glans

Verlang je het allerbeste van beauty producten? Gelijk heb je. Met LongWear Colourfix Technology breek je alle houdbaarheidsrecords. Deze unieke nagellak blijft gegarandeerd twee keer langer intact dan eender welke klassieke lak.

Alweer een knappe innovatie van ProNails. In tien tot twintig minuten een schitterend en duurzaam resultaat dat meer dan een week houdt!

 

Het geheim?

Na het aanbrengen smelten LongWear Start, Colour en Finish samen tot één sterke en tegelijk soepele laag met een nooit eerder geziene dekkracht en hechting. De producten drogen vanzelf, je hebt dus geen uv- of ledlamp nodig.

 

Hét borsteltje

LongWear garandeert je salonkwaliteit in drie eenvoudige stappen. Dankzij het nieuw ontwikkelde borsteltje wordt iedereen een pro in nagels lakken! Het is plat, afgerond en spreidt mooi uit wanneer je het gebruikt. Hiermee werk je heerlijk handig en snel.

 

Een-twee-drie, yes!

Stap één: bescherm de nagels tegen verkleuring met LongWear Start. Zo zorg je meteen ook voor een optimale hechting en voorkom je dat er stukjes lak afbreken. Jouw garantie voor een langere draagtijd.

Stap twee: kies een funky trendkleur of een tijdloze tint. In twee dunne laagjes bereik je perfecte dekking. Het product is iets dikker dan andere lak, maar laat je niet verleiden tot het aanbrengen van slechts één laag.

Stap drie: breng na twee minuten – niet eerder – LongWear Finish aan om te fixeren. Bewonder de diepe kleur en prachtige glans die 7 tot 10 dagen blijven, afhankelijk van het nageltype en de dagdagelijkse activiteiten.

 

Bekijk de how-to-video

 

Een grote waaier prachtkleuren

Empire Of The Sun, Geisha Garden, Evening Orchid, Melted Marsh-mellow, Show Some Skin, Red Canapé ... Een gloednieuwe range met vijftien fonkelende herfst- en winterkleuren en zes schakeringen betoverend rood.

Makkelijk en vlot te verwijderen met nagellakremover zonder aceton. LongWear Colourfix Technology is trouwens vrij van schadelijke stoffen, werd niet getest op dieren en blijft 12 maanden goed.

Welke kleur je ook kiest, met LongWear ga je voor goud! Een professionele en luxueuze look en toch zalig ongecompliceerd. Volgend seizoen opnieuw een verrassende collectie trendkleuren.

 

ONTDEK ALLE KLEURENTerug naar het overzicht